Mda… Microbul Bio ne-a prins si pe noi!

Aseara in vizita noastra saptamanala de lucru prin „hypermarche” am remarcat zona Bio special amenajata, si am data iama in ea. Cu ce ne-am ales? O multime de bunatati: iaurturi, lapte, kefir, branzica, faina, biscuiti musli si ulei. Kefirul a fost primul care a cazut la datorie, si recunosc cu mana pe inima, ca este cel mai bun kefir pe care l-am mancat in ultimii, hmmm, nici nu mai stiu cati ani! Iata si mostra de bunatati:

Plus, trebuie sa mentionez si ouale „verzi” provenite, dupa cum scrie pe ambalaj din gaini hranite exclusiv pe baza de cereale. Chiar ii cred, pentru ca sunt extrem de gustoase, iar galbenusul este atat de inchis la culoare, incat imi aduce aminte de ouale pe care le mancam in copilarie la bunici la Cluj.

Eu una sunt convinsa, si sunt foarte hotarata sa repet experienta bio, si chiar sa o imbogatesc cu produse de la Leacul (despre care nu am auzit decat de bine si foarte bine) si de la Elemental.

Si cred ca primele lucruri pe care o sa le comand, o sa fie o lenjerie din bumbac organic, niste prosoape tot din bumbac si niste produse de baie. Mai ales, ca de cand cu bebe #2, m-am transformat intr-un urs Baloo, care s-ar scarpina ori de cate ori ar putea.