Pe principiul ca si Mami mai trebuie sa mai experimenteze diverse senzatii placute oferite in general de momentele de socializare intre membrii unei specii (in speta cea umana), aseara a fost dezmat timp de patru ore.

Locatia: Nautilus, o locatie cu iz pescaresc, unde cativa din prietenii nostri incearca sa readuca la viata atmosfera din Eliad. Am impartit spatiul prieteneste cu Eugen Mihaescu si Florin Iordache de la Krypton, Radu Captari, Florin Chilian. La o masa vecina, Mircea Baniciu, la fel de ghidus ca intotdeauna.

Ne-au incantat auzul ca in vremurile bune: Marius Batu si Mircea Vintila. Si taaare frumos a fost… Iar bebe a reactionat pozitiv, fiind intr-o verva de zile mari chiar si la cateva ore dupa ce am ajuns acasa J

Mami a facut dezmat, a mancat pulpe de pui cu cartofi prajiti, papanasi, clatite, a baut juma de bere si a fumat si o tigara. Tigara mi-a adus aminte de prima tigara pe care am pus-o in gura in viata mea, motiv nu de reculegere, ci de si mai buna dispozitie J.

Imi promit sa mai repet experienta, macar inca o data pana se naste bebe, nu de alta, dar un pic de dezmat face tare bine la moral!

PS: Si a fost atat de bine, incat Ubi care trebuia sa fie in dimineata asta la Brasov, acolo unde bunicul lui isi lanseaza la venerabila varsta de 85 de ani, o carte (impresionant, nu!?!), a dormit atat de adanc, incat a plecat cu o ora mai tarziu decat ar fi trebuit.

Promit sa revin si cu fotografii, pe masura ce le primesc si eu !