Un weekend plin, ca sa ii facem in ciuda racelii.
Valentin a fost sarbatorit in trei, cu o piesa de teatru la Tandarica, vazuta cam pentru a treia oara in stagiunea prezenta, dupa care ne-am incarcat bateriile cu o friptura suculenta de vita, la Argentine. Urmatorul popas a fost la balet, la scoala de dans la Violetei Captari, unde timp de o ora mi-am vazut copilul mai fericit ca oricand.

Seara s-a terminat acasa, unde de la atata agitatie de peste zi Chitzi a fost la un pas sa adoarma de cateva ori. Eu am realizat ca pe langa mirosul pierdut cu o zi in urma la debutul racelii, mi-am pierdut pe undeva si gustul. Cred ca printre zecile de servetele umplute de nasul meu… Am beneficiat si de cateva momente de liniste, perfecte pentru o hoinareala prin blogosfera pentru mine, copilul fiind postat strategic in brate la Ubi:

A doua zi dimineata ne-au trezit niste raze de soare foarte buclucase, numai bune pentru o mini sedinta foto ultra matinala, pana am fost chemate la masa de bucatarul de serviciu. Nu am ratat nimic, nici florile, nici dansul nici lectura!



Am primit un mic dejun aproape in totalitate BIO, extracopios, plin de proteine, vitamine si alte elemente esentiale. Din acel moment, urmand cu sfintenie acelasi principiu ca si cu o zi in urma („nu ne tine pe noi o biata raceala in casa”), nu am mai revenit la cuib decat pentru un somn revigorant de dupa amiaza.

Ne-am petrecut a doua jumatate a zilei intr-o locatie mult prea lumeasca, alergand din magazin in magazin. Ne-am infruptat la Nordsee cu bucate din lumea apelor, eu fiind singura care am indraznit sa iau creveti, Ubi si cu Chitzi, mult mai cuminti luandu-si cate un somon. Eu as fi putut sa mananc la fel de bine si fasole cu carnati, sau ostropel de pui, sau,mai rau, mancare mucegaita, stricata sau putrezita ca tot nu as fi simtit diferenta.
Iata si finalul cu happy end, cu proaspata achizitie de la Zara Home: o ratusca (gigantica!). Si apropos, iubesc magazinul asta!!!