„Și avem atât de multe de învățat de la copii. Poate dacă am lua un strop din pofta lor de viață și din inocența lor, lumea ar fi un loc mult mai bun de trăit. Și noi am zâmbi mai mult. Și am iubi mai mult. ”

Asa mi-am terminat postul anterior. Plin de viata. Acum haideti sa vedem cum putem aduce din nou viata in aceasta familie. Este vorba de doi oameni, care acum trei ani au adoptat un baietel. Cu totii stim ce inseamna sistemul roman al adoptiilor, cred.

Dupa un an de zile, au reusit sa devina parinti cu acte in regula, dar dupa opt luni de la vestea minunata, au aflat ca puiul lor, pentru care se luptasera este bolnav. In momentul de fata, singura posibiltate pentru puiul lor de a supravietui este un transplant, care costa nici mai mult nici mai putin decat 150.000 de euro.

Ca sa cititi povestea lui, intrati pe: http://www.cristianstefan.ro/. Haideti sa facem in asa fel incat sa aratam ca ne pasa si ca suntem oameni. As mai scrie multe, dar imi este greu. Imi este greu cand ma gandesc la tortura la care sunt supusi cei doi parinti. De aceea apelez la umanitatea ce zace in fiecare dintre noi.Postati si voi, astfel incat sa raspandim vorba si sa ii dam o sansa lui Cristian Stefan. Conturile in care se pot face donatii sunt:

  • BRD sucursala Academiei:
  • RON :RO64BRDE410SV25155484100
  • EUR :RO86BRDE410SV25156014100
  • USD :RO24BRDE410SV25156284100
  • Titular de conturi: FLORESCU NICOLAE – tatal lui Stefanut

Povestea lui Cristian Stefan am preluat-o de pe blogul Mariei, si o puteti citi si pe Jurnalul Mariucai

„Cine salveaza o viata, salveaza o lume intreaga”