Dupa cum spuneam undeva, candva, putini sunt oamenii care ma impresioneaza cu adevarat. As putea sa ii numesc de acum inainte oamenii frumosi ai orasului, dupa exemplul Lolei. Azi am mai cunoscut un asemenea om frumos, care a facut dintr-o simpla cumparatura online o adevarata senzatie.

Am comandat un set de cercei, un colier, o brosa si o esarfa pictata manual, toate cu maci de pe site unde am ajuns intamplator: Interesart. Pana aici nimic deosebit. Nici prin gand nu mi-a trecut insa ca voi primi totul ambalat in hartie roz, pusa intr-o cutie bej, legata cu doua randuri de funde rosii, cu mesajul „Sa le purtati cu drag! Paste fericit!”. Asta a fost ce am cumparat, pentru ca am mai primit si un cadou: o lumanare in spiritul celor scrise mai sus. Imaginile vorbesc de la sine.

Iar cea care mi le-a adus, creatoarea lor, are un farmec incredibil si un je ne sais quoi, amestecat cu multa modestie si un pic de stanjeneala. Multumesc pentru experienta, multumesc pentru micile bijuterii care deja au in inima mea o valoare incomensurabil mai mare, multumesc pentru seninul adus intr-o zi mai mult decat mohorata!

Deci mai exista si oameni frumosi!