Femeia presupune. Mereu.

Cand aude un zgomot in camera copilului, presupune ca a patit ceva copilul.

Cand cineva vorbeste cu ea, mereu presupune ca persoana respectiva fie vrea sa spuna mai multe dar nu poate, fie vrea sa spuna cu totul altceva. Si aici apar scenarii.

Cand cineva nu-i raspunde la telefon, femeia presupune orice, numai simplul adevar nu. Ca poate persoana respectiva chiar nu a putut sa raspunda la telefon.

Cand barbatul primeste un mesaj presupune ca amanta este sender. Cand barbatul intarzie, presupune iar ca e ba la bauta cu prietenii, ba prin alte locuri despre care nu ar vrea ca ea sa stie.

Indiferent de situatie, de momentul zilei, de stare, de orice altceva, femeia are o presupunere in cap.

Femeia care a inspirat acest post nefericit, a presupus ca noi vom face la dreapta. Si a tasnit cu viteza melcului cu rahatul ei de masina direct prin fata noastra. Si noi ne-am oprit in scrasnet de roti si harait de ABS la milimetri de ea. Iar vaca, dupa ce abia am scos-o din mainile lui Ubi, si i-am spus ca nu mai raspund de ea daca mai comenteaza mult, mi-a ripostat ca daca imi da una ma baga prin geamul de la masina!!!

Deci daca ati asistat la un circ intreg ieri seara in fata la Plaza Romania, e din cauza unei femei care a presupus la volan ca a ghicit ce vor face alti soferi.

Si presupun ca daca nu ar fi franat al meu cum trebuie, sau proasta ar fi tasnit mai incet, poate azi ati fi citit un post cu titlul: „Bocanila s-a nascut!”

Si aici nu imi dau cu presupusul, dar 80% din femei sunt pericole la volan. Iar mie mi-e rusine ca sunt femeie din punctul asta de vedere.