Azi, in urma unui telefon plasat strategic de doctorita mea (care e mai stresata decat mine, in general vorbind) la dna Rodica Chitescu (mare doamna, apropos!) am ajuns sa il mai vedem o data pe Bocanila. Totul bine si frumos, numai ca doamna a zis ca nu mai am mai mult de o saptamana, si ca daca vreau sa ajung pe 11 mai, sa mai vin sa ma urmareasca. Marti!

Pe de alta parte, a zis ca mai rar a vazut asa col la asa varsta gestationala, ca e sigilat bine si foarte lung. Deci, cu alte cuvinte, nu dau semne ca as vrea sa scot copilul. Copil care are greutatea de 3021 gr. Deci a depasit-o pe pisica de sora-sa.

Pe de alta parte, fluxul in artera ombilicala e iar mai mare decat ar trebui sa fie. Dar iar, doctorita spune ca nu e motiv de ingrijorare. Copilul e hranit bine. Ca doar iese mai mare la masuratori.

Deci, intrebarea este: ajungem pe 11 mai sau decalam data? Ca eu nu prea simt nevoia iar de surprize-surprize ca la Miss Chiti. Mai asteptam pana marti. Poate se ridica ceata de pe creierele noastre.

PS: I-am vazut moaca. Are nasul carn!