Leapsa de la Luminitza. Una din cele mai dificile pentru mine, desi cred ca si cea mai placuta! Sa spun cinci lucruri pe care le fac cu placere. e un pic cam imposibil. As spune vreo cincizeci, cinci sute. Asa ca le voi lua la nimereala, fara ca asta sa fie un top.

  • imi place sa fotografiez. Fara sa vreau vad in fiecare lucru/loc/sau om un subiect si de multe ori ma trezesc facand poze imaginare cu mintea. Nu cred ca as rezista intr-un concediu fara aparatul de fotografiat
  • imi place sa alaptez. E poate cel mai linistitor act uman. Imi plac momentele in care el tocaie la sanul meu, placerea pe care o vad in ochii lui, setea cu care trage si mai apoi felul in care molfaie, sperand ca il mai tin, chiar daca nu mai mananca.
  • imi place sa scriu pe blog. Si e lucrul care imi lipseste acum cel mai mult. Spuneam undeva ca scriu acum si ca „adun” posturi peste posturi in sertarasele din mintea mea. Imi pare rau pentru ele, pentru ca pe unele le voi uita pe acolo pe undeva.
  • imi place sa fac dragoste. Sa simt pielea iubitului meu lipita de a mea si mai departe nu merg. You got the idea, right?
  • imi place sa citesc. Si imi pare rau ca nu pot citi la fel cum o faceam inainte.
  • imi place sa calatoresc. Si cred ca as calatori o vesnicie, doar ca e un pic cam greu cu doua codite dupa noi….
  • imi place sa merg cu avionul. Imi place la nebunie senzatia de la decolare si emotia de la aterizare.

Deja am trecut de numarul de cinci stabilit prin leapsa. Si o trimit mai departe la zece fete cucuiete: Ruxel, Andreea, Gabriella, Raluca, Bogdana, Papusha, Papadie, Ada, Degetzica si nu in ultimul rand, Claudia. Nu mai pun linkurile ca deja mi-am neglijat destul copilul mic, care maraie nemultumit in barcuta lui. Multumesc Luminitza, ca mi-ai dat ocazia sa visez un pic cu ochii deschisi in timp ce scriam!