Cam asta a fost hot mamma de Biluta. Mi-e tare dor de perioada aia, mai ales ca s-a terminat foarte brusc, si nu am avut timp sa ma obisnuiesc cu ideea. Nu stiu daca as mai lua-o de la capat, dar cine stie ce ne rezerva viitorul. Deci:

De Revelion:
In Martie in incercarea de a ma fotografia cu tinuta de la RoBlog Fest, pentru ca ma rugase Gabriella:

Tot in martie, in incercarea de a fotografia pantofii cu Marie:
Si una din ultimele poze, facuta de Chiti:
Dupa Biluta, la zece zile:

La doua saptamani:
La trei luni, in ziua logodnei:
Si in ziua botezului:
Ma consider hot mamma, desi kilogramele au fost destule, si nici varsta nu mai e ce a fost. Sunt incantata de cum arat, tinand cont ca in ultimii patru ani am avut doua sarcini si am alaptat inca aproximativ un an jumate. Si mai presus de toate, maternitatea mi-a dat o siguranta pe care nu am avut-o niciodata. Urmele sunt aproape invizibile, iar cicatricea mi-o port cu mandrie.

Altfel, e tare greu sa fii hot mamma in tara asta, sa te simti o hot mamma, iar ceilalti sa te considere o hot mamma. E greu sa fii pentru ca imbracamintea care exista la noi e facuta parca special sa te arate cat mai diforma. E greu sa te simti pentru ca s-a transmis din generatie in generatie faptul ca daca esti gravida e ca si cum ai fi bolnava (si asa esti tratata de aproape toata lumea). E greu ca ceilalti sa te considere o hot mamma pentru ca exista personaje ca cele de aici, care nu fac altceva decat sa desconsidere faptul ca o femeie gravida poate fi si sexy, si aplica din start etichete ca dizgratioase si inestetice.

Eu cred ca am fost hot mamma tocmai pentru ca nu am imbracat haine de gravida, singura exceptie facand-o blugii de la Zara si cei de la Mamalicious. Si m-am aranjat mereu la fel cum am facut-o si inainte de sarcina. Nu m-am machiat pentru ca nu o fac de obicei, dar am fost mereu coafata, cu manichiura si pedichiura perfecte, uneori pe tocuri (desi nu rezistam), alteori in fuste. Greul l-au dus UGG-ii. As fi vrut sa fiu gravida si vara, pentru ca mereu mi-am dorit sa port rochii. Nu a fost sa fie. Poate data viitoare. Cine stie.

Totul sta in atitudine. Iar atitudinea, cred eu, am avut-o. Asta recomand tuturor femeilor cu burtica. That’s all. Duty calls!