Radu are o pasiune de cand se stie. Steaua. Iar ce se intampla de cativa ani incoace la Steaua il macina si il doare. Ma doare pe mine, si eu nu sunt nici ultras nici macar un suporter. Totusi, amploarea pe care au luat-o lucrurile de la inceputul acestui sezon l-a facut pe el si pe multi altii sa ia decizia drastica de a renunta de bunavoie la abonamentul pe care an de an l-a cumparat. Este un gest, care, spera el sa ii trezeasca la realitate pe cei din conducerea Stelei, macar acum in ceasul al doispelea. Iar eu nu pot decat sa fiu mandra de el si sa il sustin asa cum pot eu mai bine.

Radu le-a trimis celor de la Steaua cererea de renuntare si asteapta de mai bine de trei saptamani un semn. Un raspuns din partea lor. Ceva care sa le arate ca le pasa. Dar nimic. Clubul da dovada de o nesimtire incredibila si de o lipsa totala de respect care oricum i-a caracterizat in ultima vreme.

Altfel, suporterii sunt solidari cu gestul lui, dupa cum se poate vedea pe site-ul fcsteaua.ro, si chiar a trezit atentia lui Catalin Tolontan, o parte din mesaj fiind publicata pe gsp.ro.

Hai Steaua! Cea adevarata!