Masina si-a dat duhul din nou. De data asta cablul de la ambreiaj. Scurt pe doi 3300 de lei. Se spune ca devizul creste direct proportional cu vechimea masinii. Vine Valentine’s?

Copilul mic detine un vocabular din ce in ce mai bogat. Spune toate perechile de consoane-vocale posibile, mai putin ma-ma si ta-ta. Ca-ca a fost chiar repetat. Altfel e fan cabluri, cabluri si iar cabluri (de care trage cu o pasiune arzatoare), butoane, usi de dulap, aspirator si orice altceva mai putin propriile jucarii. Cu alte cuvinte, tot ce e interzis. A inceput sa isi exprime frustrarea ca nu e tinut in picioare sa faca pasi. De fapt a inceput sa isi exprime foarte bine doleantele si nemultumirile. Volumul decibelilor e direct proportional cu gradul de nemultumire manifestat. Nu am reusit sa trecem insa de stadiul de producator de cacareze nici cu Debridat si Lass Baby, asa orice sfat in aceasta privinta este binevenit.

Copilul mare are toane. Adevarul este ca atata stat in casa m-a innebunit si pe mine, daramite pe Domnisoara Dinamita. Asa ca si la ea, volumul decibelilor este direct proportional cu nivelul nervilor. Ai ei dar si ai mei.

Visez din ce in ce mai mult la o plaja, un mojito, o mare albastra si un sezlong pe care sa imi odihnesc corpul. Timpul afectat acestor stari de visare creste direct proportional cu nivelul baltilor/zapezii. La fel si gradul meu de deprimare.

Drept urmare, aici am aplicat invers proportionalitatea. Cu cat mai mare deprimarea cu atat mai scurt parul si mai dese vizitele la Lucian. Adica, m-am tuns. Din nou. problema este ca mai mult de atata nu se mai poate. Adica doar zero. Asa ca astept o zi (una singura, macar pentru inceput, asa) cu un nivel al gradelor format din 2 (doua) cifre (merge si 10, da?!).

Halal, cu cat de putin am ajuns sa ma multumesc!