More news

Pneumococul is back. El este de vina pentru mucii colorati si cleiosi ai copiilor mei. De unde l-o fi luat fii-mea habar nu am. Deci de data asta, cum se fac bine, primul lucru pe care il fac este sa ii vaccinez pe amandoi cu Prevenar. Ca nu se mai poate asa. Bine este cel putin acum am luat boala din fasa si i-am dat in cap. Si asteptam acum sa se retraga cu coada intre picioare. Si sa nu se mai intoarca. Ca mi-a ajuns. Si mie si lor!

Mi-a venit confirmarea ca totusi nu fac degeaba Fotopoetica. Sunt considerata speranta certa in plina ascensiune de la nivelul zero, ceea ce sa fiu sincera mi-a dat aripi de aseara, si abia astept sa ies maine la fotografiat. Se pare ca toate chinurile mele au dat cat de cat rezultate.

La MTR este targ de Martisor, de azi si pana duminica. Va sfatuiesc sa mergeti, daca vreti niste martisoare altfel decat cele pe care le vedem de 20 de ani incoace pe axa Romana – Universitate.

Astea fiind zise, weekend placut, plin de soare si de caldura in suflet si in atmosfera!

3 Comments

 1. :( Sanatate multa multa!

  Reply
 2. Daca e pneumococ (=bacterie), degeaba faci vaccinul. Care e anti-viral, deci pe alta linie. Probabil ca au capatat o sensibilitate iarna asta si de-aia l-au luat. Impotriva bacteriile nu exista preventie. Decat sistem imunitar bun si intarit.
  Sanatate!

  Reply
 3. Stau si eu in cumpana daca sa ii fac Prevenarul sau nu. Parerile sunt impartite. Pediatra lui David al meu inclina spre „nu” dar eu nu vad nimic rau in el, dimpotriva. Hmmm, grea decizie.

  Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *