Banuiesc ca multi dintre voi sunteti fani Umbrela Verde. Si eu la fel. Una din directiile lor de actiune este legata de gunoiul aruncat pe strada. Lucru pe care eu nu l-am facut niciodata. De multe ori ajung acasa cu geanta plina de tot felul de hartii, sticle goale samd pe care prefer sa le adun ca veverita in geanta, decat sa le arunc. Asta pentru ca nici cosuri de gunoi nu prea exista. Dar asta e alta poveste.

Eh, cei de la Umbrela Verde ofera gratuit niste stickere, pe care scrie „Eu nu arunc gunoi pe strada”, ca sa ti le lipesti pe masina. Eu nu mi-am pus inca pentru ca s-au confruntat cu atatea cereri ca nu au facut fata la trimiterea lor. Ceea ce e bine, s-ar putea spune, ca sunt atatia oameni responsabili.

Ce te faci insa, cand intr-o zi cu soare, dintr-un Tico mov pe al carui fund trona strategic un autocolant precum cel descris mai sus, condus de o doamna, am vazut cum a zburat direct in mijlocul carosabilului, pe geamul din fata un ditamai paharul de la un foarte cunoscut fast food?