Aseara am vazut cum daca oamenii au inima, poate iesi ceva fantastic. Dupa cum probabil stiti, aseara a fost concertul caritabil oferit Ioanei. Sau in fine, poate unii nu stiti, dar eu mi-am tot uscat gura pe aici si pe facebook, in speranta ca poate voi aduna si eu ceva persoane acolo. Nu stiu daca am avut vreun succes. Noi am mers impreuna cu nasii lui David si am petrecut una din cele mai placute si minunate seri.

Au cantat Trupa veche, Sisu si Ilegal, Gruparea de rezistenta, Margineanu, Chilian, Dan Teodorescu, Mandinga, Miki, Gipsy Casual si multi altii. S-au implicat copiii de la doua orfelinate care au ajutat cum au putut la organizarea evenimentului. A fost emotionant. Le multumim tuturor pentru efort si implicare. Pentru ca a iesit ceva deosebit.

Si sper ca data viitoare sa vina si mai multa lume, cu toate ca aseara am fost in jur de doua mii de oameni acolo! Si Ioana sa adune banii necesari manutei.

Nu stiu ce sa scriu mai mult, decat ca m-am simtit parte din ceva extraordinar de frumos si ca in acelasi timp am simtit si dezamagire, pentru ca poate, daca am incerca sa facem un mic efort, am fi si mai multi. Oriunde.