Silenzio stampa

De la un timp incoace sunt foarte combativa. Am cate ceva de spus despre orice subiect. Si nu de putine ori ceea ce am de spus nu prea este pe placul interlocuitorului. Desi de cele mai multe ori eu am dreptate. Fie ca e prin viu grai, fie ca e prin scris, critica mea poate sa deranjeze chiar daca e perfect fondata si chiar constructiva. De-aia mai bine tac. O perioada.

5 Comments

 1. haha, pana si de ziua ta ai tacut malc? inseamna ca e grav… eu m-am mirat, iti spun sincer aci pe blog, mai bine decat pe facebook, la comentariul cu evreii si neamu’ lor. daca era o ironie te rog sa ignori remarca, daca nu hai sa ne combatem un pic, ca atunci cu Base si Geoana am reusit sa evitam. dar, dincolo de orice, ne mai urez iaca si aici pe blog, inca odata, lamultzan!

  Reply
 2. raluca mama prefer sa nu ma combat cu tine :) mai intai as vrea sa apucam sa ne vedem :)))))

  Reply
 3. Pai o fire combativa nu ar trebui sa renunte, nu-i asaaaaa? :) Asta, zic eu, e definitia combativitatii. Sau cum ar zice dexonline: „COMBATÍV, -Ă, combativi, -e, adj. Care luptă cu dârzenie și cu perseverență pentru susținerea unui punct de vedere, a unei idei, a unei concepții. – Din fr. combatif.” Asta ca sa te inveselesc putin… :)

  Bottom line, sa o dau pe engleza, plecand de la combatif… :)

  Eu zic asa: cui nu-i convine, aia e! Scrii daca vrei, ai chef, dispozitie, timp etc. Exista posibilitatea de ignore pe FB, scos blog-ul din blog-uri urmarite sau combatarea ideilor tale.

  In rest… eu am o vorba, dar se considera prea nesimtita si putin obscena. :)) O traducere frumoasa ar fi ca nu ma intereseaza ce spune lumea, eu fac asa cum consider eu si cum mi se pare mie corect.

  Pupam!

  PS: sa bag si un ps, ca asa e frumos. Eu, de exemplu, apreciez post-urile tale, chiar daca nu comentez intotdeauna. Dar de citit, le citesc. Ar fi pacat sa ma privezi de ele.

  Reply
 4. i hormoni, mia cara! i hormoni. … (nu stiu dac-am scris corect, stiu doar dupa ureche!). :))
  eu sunt in etapa in care ma abtin de la (majoritatea) comentarii(lor), pentru ca le consider inutile. risipa de energie, cum ar veni.
  foloseste combativitatea asta in mod creativ, te energizeaza altfel, ai sa vezi!
  pupam.
  si, ps, da-i in ma-sa pe aia care te enerveaza!

  Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *