SMURD

Jos palaria pentru Raed Arafat si pentru toti cei care alaturi de el au pus bazele a ceea ce a devenit cel mai eficient sistem din Romania, SMURD. Care parca e unicul care functioneaza in tara asta. Ieri au aniversat 20 de ani. 20 de ani de sacrificii, de fanatism, dupa cum s-a exprimat insusi Arafat.

2 Comments

  1. Eu ii admir din ce in ce mai mult pe oamenii astia si in special pe Raed Arafat, mai ales dupa tragedia de la Giulesti. Smurd si Arafat au fost atunci IMPECABILI. Din toate punctele de vedere. Asta a fost marele noroc al celor care au supravietuit. Ca a existat un dr. Arafat acolo care a stiut foarte bine ce are de facut. Si care s-a miscat rapid si eficient. Nu vreau sa-mi imaginez ce proportii ar fi luat tragedia de acolo fara implicarea lui directa. Intr-adevar chapeau!

    Reply
  2. Acum doi ani si ceva am beneficiat de „serviciile” lor, ale SMURD-ului, mai exact a minunatilor oameni care deservesc acest serviciu; le datorez viata. Ca mine sunt multi romani. Din acea zi, nu am mai intrat intr-o biserica fara a ma ruga pentru sanatatea oamenilor ce mi-au redat viata.
    Pana la acel contact direct cu ei, nu realizam ce mina de aur avem. Acest serviciu este o binecuvantare pentru tara noastra. O raza de speranta, datatoare de viata.
    Jos palaria pentru Arafat ca a reusit sa puna pe picioare un astfel de serviciu in Romania!

    Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *