A sosit vremea pentru primul produs. Nu fac fotografii, nu cel putin in ceea ce priveste siragurile Lolei, atat din ratiuni de timp cat si din ratiuni de similitudini. Fotografiile Lolei, in afara de faptul ca sunt superbe, sunt desprinse din realitate. Pentru ca siragul arata EXACT ca in fotografie, daca nu si mai bine. Siragul acesta este printre primele cumparate, acum mai bine de doi ani, la inceput de primavara, cand inca il purtam in burta pe David. Imi amintesc de el cu placere, pentru ca atunci ne-am cunoscut, eu si cu Lola, si pentru ca de atunci a inceput intre noi o frumoasa si plina de surprize prietenie. Siragul acesta are o poveste, a fost facut cu dragoste multa, a fost purtat cu mult drag, si sper ca foarte repede va fi purtat de altcineva cu cel putin la fel de mult drag.

Am decis ca produsele sa le pun cu pret fix, fara licitatie. Contul in care trebuie trasferati banii este mai jos, iar eu in momentul in care primesc confirmarea ca banii au intrat in cont, trimit produsul prin una din metodele agreate: Posta Romana sau Fan curier. Costurile de transport cad tot in seama cumparatorului. Mailul meu e mydanii arond gmail punct com, pentru discutii post achizitie :)

Vreau doar sa subliniez faptul ca as dori ca totul sa decurga lin, natural, sa nu fie probleme, sa nu iasa discutii (atata timp cat toti vom respecta regulile simple de mai sus nici nu ar trebui sa iasa vreo disputa) si, mai ales, vreau sa aveti mereu in vedere faptul ca este vorba despre A FACE BINE. Despre a ajuta. Asta este esenta, si nu vreau sa se piarda.

Codul IBAN este: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX deschis la Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
CNP 1660903133678
Si, ta-daaaam, azi avem Vegetal Obsession. O frumusete de sirag, nu o sa va saturati sa va uitati la el si la multimea de detalii. 

Sursa foto: Lola Dream Factory

Pretul cu care l-am achizitionat a fost 130 RON si asta este pretul la care il si voi pune la vanzare. Deci, cine face un bine azi?


Later Edit: evident ca am uitat, detalii tehnice: la OP la campul detalii puteti trece „Campanie Jurnal din burtica” ca sa poata fi urmarita mai usor plata. 


FF important (multumesc Maria!): adjudecarea se face prin postarea unui comentariu la postul cu pricina. de aceea, primul care posteaza ca il vrea, acela primeste produsul dupa ce il va plati. Plus de asta, ca acum a inceput sa imi mearga rotitele, castigatorul are la dispozitie 3 zile lucratoare in care poate face plata, in caz contrar o luam de la capat. Si nu as vrea asta.