Numarul doi s-a lasat asteptat un pic. Mai intai a facut figuri wireless-ul. Dupa care, cand a mers netul, a facut figuri laptop-ul. Care nu mai vedea reteaua. Cand in sfarsit au mers amandoua, s-a facut 11 jumate, iar la 12 aveam intalnire cu prietena mea cea mai buna din liceu, pe care nu o mai vazusem din 2000. Acum suntem acasa, netul merge, laptopul idem deci, la treaba.


Erotic mood il cheama. Si cand il ai la gat, ai un sentiment de …. bine. De senzualitate, de siguranta, de multa dragoste. Foto tot de la Lola. Tot 130 de lei e pretul, insa sunteti bineveniti sa daruiti mai mult daca doriti. Pe primul sirag, cel de ieri s-au platit pana la urma 200 de lei, si multumim mult pentru gest pe aceasta cale!

Regulile le stiti: se posteaza sub forma de comentariu intentia. primul venit primul servit. Dupa care, vreau un mail de contact, ca sa stiu sa dau numele vostru mamei lui Tudor sa poata urmari plata. In momentul in care am de la ea confirmarea, trimit produsul. Repet, puteti darui mai mult. Orice suma in plus e mai mult decat binevenita.

 Sursa foto

Spor la cumparaturi :)