Dupa ce v-am „delectat” un pic cu povestea analizelor, revenim la ce s-a intamplat in ultima saptamana si rezumam asa:

Inca avem un wrap de dat, si as vrea sa stiu daca problema pentru care nu a fost nimeni interesat de el este legata de pretul lui, culoarea lui, sau pur si simplu faptul ca e wrap.

Lola a pus la bataie niste superbe femei cu capul in nori, pictate de ea. Pretul este de 35 de euro bucata. Va anuntati intentia de a cumpara unul din ele (sau poate toate trei!) aici la mine pe blog. Plata se face la cursul BNR, in contul lui Bibi, iar pentru detaliile de transport, o contactati direct pe Lola.

Raluca, stapana Micului Studio pune la bataie o sedinta foto cu copii. Variantele de shooting sunt la 250 de RON sau la 400 de RON. Pentru mai multe detalii referitoare la ce presupun cele doua variante de shhoting si ce e inclus in ele, gasiti aici, pe site-ul Micului Studio. Iar, plata se face in contul lui Bibi, si ulterior stabilit detaliile cu Raluca.

Chaos Theory si Vegetal Obsession au plecat spre noua lor proprietara. La fel si mei-taiul, care nu a mai apucat sa fie postat aici. Vor ajunge maine la destinatii. Tot azi a plecat si Erotic mood spre noua proprietara.
Eu am transferat banii pe papucei, sper sa ajung si eu sa ii iau zilele astea de la Vaca Verde. Lola a dat si ea siragul pus la bataie. In total pana acum, intr-o singura saptamana s-au adunat 960 de RON. E binisor, zic eu, nu credeti? Nu indeajuns!

Contul lui Bibi:

Codul IBAN este: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX deschis la Banca Transilvania

Titular cont: Filip Bogdan-Liviu

CNP 1660903133678

 
 

Eu, eu sunt un pic depasita dar foarte fericita. Aici au aparut doar o mica parte din propunerile venite. Feedback-ul este incredibil! Este extrem de multa lume dornica sa contribuie cu ceva la ceea ce am pornit eu si asta ma umple de fericire. Ce nu stiu inca este cum sa le gestionez cat mai eficient. Si cum sa fac ca totul sa mearga ca pe roate. Ca prima mea problema, si cea mai mare si cea careia inca nu vad cum sa ii dau de/in cap este timpul. Mai exact lipsa lui. Dupa cum s-a vazut, in aprilie am avut noua postari pe blog. Si asta pentru ca trei copiii sunt tare time consuming.

Acum, a fost cam ziua si postarea, plus ca ceea ce s-a intamplat in afara blogului (mailuri, mesaje pe facebook, pregatirea postarilor, pregatirea pachetelor, etc) ia destul de mult timp si asta. Si pentru mine, care sunt intr-un haos de cand ma scol, care nu am inca un program (daca ma intrebi azi ce fac maine, ma uit la tine ca vitelul la poarta noua, fara exagerare), e un pic cam de speriat. Pentru ca extrem de important este sa nu dau chix. Nici intr-o parte nici in alta. Si de-aia trebuie sa gasesc un oaresce echilibru.

De-aia, voi care mi-ati mai scris ca sunteti dispuse sa rupeti ceva din ce aveti si sa donati, va rog, cer un pic de timp. Ca sa adunam, sa cantarim si sa vedem cum facem ca ceea ce s-a vrut initial sa fie o mica campanie, sa creasca, sa creasca si sa devina un mecanism eficient, prin care sa ne atingem scopul cat mai repede. Scopul, adica sa il vedem pe Bibi cu transplantul facut.

Altfel, e tare bine. Sentimentul ca am pus in miscare ceva, ca chiar pot ajuta e tare fain.