La doua luni aratam asa:

Nu am postat-o pentru ca o luna jumate nu am gasit cititorul de carduri. Intre timp, am facut patru luni, si cu totul intamplator, ne-am nimerit in acelasi tricou, dar in alt decor. Adica asa:

In cifre, 7700 gr si 65 cm.

Vorbim toata ziua, gangurim si ne hlizim.  Este cuminte, dulce, haios, tare vorbaret (am mai zis asta, dar zau e tare vorbaret!). La fel e de sensibil, imediat il vezi cum isi coboara coltuile gurii si incepe o boceala de iti sfasaie sufletul. Se linisteste in brate, dupa ce e leganat si trage niste suspine pline de repros. Mananca de rupe, inca nu am fost capabili sa stabilim un program de comun acord, asa ca suntem legati unul de celalalt la fel de mult ca si inainte. La el totul e la categoria „grea”: cand se ragaie se aude in toata casa, la fel si cand face treaba mare. Hainele sunt de 6-9 luni. Unele din ele sunt un piculet mici la maneci. Isi mananca cu pasiune toate degetele din dotare. De fapt ataca tot ce e la mai putin de doi centimetri de gura lui. Are trei favoriti la jucarii, exact preferatii lui David la aceeasi varsta: un elefantel, un leut si o maimuta, pentru care are un registru intreg de sunete si priviri. Doarme toata noaptea, insa ziua are doar vreo trei patru reprize de 45 de minute de somn, care reprize sunt, cum altfel decat cu sanul in gura.

Si, cald, cald, am primit Marsupi Plus. Ne-am facut doua poze cat sa ne laudam cu el. Prima impresie e de foarte bine, chiar daca am remarcat si oaresce minusuri. Dar despre ele, mai pe larg, dupa ce ii facem testul de anduranta la plimbari. Oricum, e fantastic de usor si de light, ca material pentru vara!

Ca update, daca ieri la pranz Radu cel voinic era inca pe metereze, aseara a inceput si el sa muceasca. Ne trece noua repede….