Recapitulam, deci:

Oferta: Cutii de 6 cupcakes vesele, asa cum ar trebui sa fie
si Bibi. 20 de cutii puse la bataie.
Sortimente din care puteti alege:
         Cupcakes cu portocale
         
Cupcakes cu miere si migdale
         
Cupcakes cu lamaie 
Pret cutie 6 cupcakes 
– 55 RON

Pret transport – se plateste la livrare curierului

Comanda este onorata a doua zi lucratoare (pentru
Bucuresti).

Livrare prin curier.  
Comanda o dati pe blog la mine, si, obligatoriu (!) trimiteti mail catre
Andreea, pe adresa andreea arond papusha punct ro cu toate detaliile
voastre. Daca puteti, ma treceti si pe mine in cc, cu adresa mydanii
arond gmail punct com. 
Plata o faceti in contul lui Bibi:
LEI: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX
Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
CNP 1660903133678
Deci, cine are chef sa faca o fapta buna si sa se infrupte din niste cupcakes yummy?
In alta ordine de idei, noi am fost plecati zi lumina de acasa, asa cum se cade. David a inceput sa ne arate ca e baietel. Mai intai a pus mana pe un ochi proaspat stins de la aragaz (indeajuns de putin incat sa realizeze ca intr-adevar e „arshhhh” fara a ramane cu vreo urma pe mana),dupa care a facut cunostinta cu asfaltul si si-a julit piciorul, dupa care a intrat cu ochiul/nasul intr-un colt de polita (multumim Ikea pentru protectiile salvatoare!) –  cu atata putere incat protectia a zburat de pe coltul unde era lipita, iar David a ricosat si el si s-a dus ca valiza pe spate, dupa care a mai cazut si cu trenuletul-masinuta si si-a julit un pic barbia si a adaugat un plus de frumusete juliturii anterioare din genunchi. Chiti nu s-a lasat mai prejos si s-a impidicat cum stie numai ea si si-a muscat obrazul pe interior de l-a facut zdrente. Si pentru ca e mama si tata pofticiosilor la un loc, dupa un gratar copios (in care ne-a ignorat cu buna stiinta si a mancat NUMAI ce a vrut ea) la unu noaptea azi noapte, cine credeti ca statea sa adune resturi de mancare din pat, asternuturi, perete, usa, covor, parchet, jucarii, par si pijama? Eu si cu Radu. Iar bebe ce face? Ce stie el mai bine. Mananca, doarme, sta in brate. Vorbeste, rade, chicoteste. Maraie cand ramane singur. Se intoarce de pe spate pe burta, si pe stanga si pe dreapta si mai nou de pe burta pe spate. Si se lupta de mama focului sa se ridice in fund. Crestem, crestem.

Cam atat. Noi suntem pierduti pe undeva printre toate astea, iar diseara ne reincarcam bateriile la Sting. Unde o sa avem parte de soare, nu ca acum o saptamana. Deci va lasam cu cel care da fiori pe sira spinarii si face fluturii sa zboare prin stomac.



Si puteti sa il asezonati cu niste cupcakes delicioase. Merg garantat!


Ah, si ca mi-am adus aminte, am facut si noi rost in sfarsit de singurele doua fotografii ale noastre de la nunta belgiana.




Obositi, dar inca frumosi, zic eu :) Te iubesc, tati!