Adica eu. Pentru ca:

– nu v-am spus cum m-am intalnit acum 2 vineri cu Papusha si am luat cele patru cutii de cupcakes, din care a mai ramas una singura pana duminica.
– nu v-am spus cum, inarmata cu una bucata cutie cupcakes intr-o mana si una bucata Raducu in Manduca m-am infiintat la Cookie, unde am petrecut vreo trei ore la taclale, evident ca despre copii :). M-am indragostit de Iepu’, care la cele doua luni ale ei, mi-a zambit cu gura pana la urechi de fiecare data cand ne-am intersectat privirile.
– nu v-am spus nici ca datorita unor evenimente nefericite petrecute prin intestinele mele am ajuns sa vad 54 si ceva la cantar

– sau ca am apucat sa vad si eu primul film de cand s-a nascut Raducu, pe DVD bineinteles, Love and other drugs pe numele lui
– sa ca am fost la WOW, impreuna cu Chiti. Unde mi-am revazut o colega de facultate, am facut cunostinta cu Printesa Urbana si am rasfatat-o pe Chiti cu multe bilute de mozarella
– sau ca sambata am fost in formula completa la party, la Sun Plaza, la Kung Fu Panda 2. Evident ca eu am bifat magazinele cu Raducu in Manduca. David a vazut si el prima data cum arata un cinema, a mancat aproape o punga mica de floricele si a rezistat juma de film (era ora de nani). S-a lasat pictat pe mana de o tanti si i-a placut petrecerea cap coada. Chiti s-a pictat si ea, evident, pisicuta.

si-or mai fi multe altele, dar memoria imi joaca feste rau zilele astea!

Si ca sa nu uit (ce ziceam mai sus?), mai sunt 5 cutii de cupcakes pentru Bibi. Cine le vrea? Cine, cine? Va spun sunt dementiale!

Promit sa revin si eu cu parerea mea despre WOW. Pana una alta puteti sa cititi un review la Laura pe blog, pe care chiar regret ca nu am apucat sa o intalnesc. Recunosc ca eu si Chiti am stat doar la prima sesiune, si am prins un pic din pauza.

Cam atat. Sunt dezlanata, stiu. Fug sa pun la posta pantofiorii pentru Diddle :). Apropos, voi ce spuneti? V-ar placea sa mai pun niste pantofiori? Tot asa, pe sistemul consacrat, pentru Bibi! Sau ce ati vrea sa mai donez?