Zilele trecute am mai rupt o bariera, si am mai cunoscut inca un om frumos. O stiu de pe Facebook, stiu ce face de mai de mult, insa nu apucasem pana saptamana trecuta sa si testez pe pielea mea produsele ei. Nu va mai tin mult in suspans. Este vorba de Esentele Ameliei, sau, asa cum suna originalul (muuult mai bine) Les Essences d’Amelie. Miros la fel de bine precum suna numele. Am comandat trei parfumuri solide, pentru ca toate imi sunau tare bine la mixul de esente si nu puteam sa ma decid la ce sa renunt. Pe langa cele trei parfumele solide am mai primit si patru mostre micute, ale altor parfumuri. Dintre toate, detasat a castigat Nightwish, ale carui note de lavanda m-au dat gata.

Parfumurile solide sunt fine, delicate si imi merg direct la suflet. Eu am avut mari probleme cu parfumurile in ultima vreme, cred ca cititoarele mele fidele isi amintesc cum am povestit acum vreun an jumate cu mare tristete momentul in care mi-am aruncat (donat) un sertar intreg de parfumuri si cum simturile mele olfactive iremediabil afectate dupa doua sarcini au facut un detour de 180 de grade, trecand de la extreme grele lemnoase, orientale si arome de ciocolata, vanilie la parfumuri verzi, cat mai proaspete, citrice si florale (pe care nu le suportam inainte de sarcinile cu baietii). Incet incet imi revin dupa ultima sarcina, in care nu am suportat nici macar un parfum si ma gandeam cu groaza ca nu o sa ma mai pot da cu vreun parfum in viata mea.

Deci, da, am devenit fana Esentelor Ameliei. Sunt deosebite, facute cu mare pasiune si mult talent. Sunt autohtone si mai mult decat atat sunt naturale. Le puteti gasi la Biobunatati sau pe Breslo.

PS: Nu este post platit :). Si o sa va povestesc curand de ce mi se par atat de fantastice.