In dupa amiaza asta, intr-o baie fierbinte-fierbinte (ca sa scot raceala din mine) mi-am adus aminte ca acum vreo doi ani am preluat o leapsa foarte simpatica si care s-a tot dus din blog in blog. E vorba despre aceasta: Up to date .

Foarte faina, mi-a adus aminte de momentul in care am scris-o si m-am umplut toata de zambete, mai ales ca dupa ea a urmat aceasta postare: O tempora o mores, unde vorbeam de viata cu unul si cu doi copii si ma plangeam de o totala lipsa de timp. Si unde scriam ca nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu trei. Ha, ha, ha, ca in momentul in care am ajuns la pasajul cu pricina chiar ma pufnit rasul.

Din lista leapsa despre care vorbeam, nu am realizat decat vreo jumatate pana la deadline-ul pe care mi l-am setat la momentul respectiv. Imi aduc aminte ca prima bifa am pus-o in dreptul celor 56 de kilograme.  Insa incet incet am reusit sa le realizez aproape pe toate. Aia cu masina m-a durut rau de tot, ca de dus am dus-o la service, insa nici pana azi nu am vandut-o asa ca mi-am luat adio de la orice gand de a scoate vreun ban pe ea si am facut-o cadou. Ce nu am reusit insa a fost punctul cu tatuajul. Pe care mai bine ca nu mi l-am facut ca intre timp a aparut si Raducu, si ar fi trebuit acum sa il adaug si pe el in peisajul pielii mele. Dar acum va fi on top of my list. Pentru ca, v-ati prins, doi ani mai tarziu reiau si refac lista pentru toamna asta.

Nu acum, ca nu am timp. Sunt prea multe si trebuie filtrate. Dar o fac. Asa, self motivational.

Tare distractiv e sa te uiti in urma pe blog!

PS: Azi e 23 august. Daca pentru toata lumea inseamna ce inseamna, pentru mine inseamna mult mai mult. Azi, ai mei parinti aniverseaza 36 de ani de casnicie (si un pic peste 42 de ani de cand se cunosc!). No comment as zice eu. Chapeau maman! Chapeau papa! Usor n-a fost, dar cred ca sentimentul de accomplishment care te incearca dupa 36 de ani de casnicie e un pic coplesitor! La multi ani!