Saptamana nu putea incepe altfel decat cu vesti bune. Pentru ca atunci cand oamenii de treaba isi pun in cap ceva e imposibil sa nu iasa. Ca sa nu ne mai lungim, e vorba de un proiect pe care l-am inceput cu una din cele mai dragi prietene ale mele, inca un om minunat pe care am avut norocul sa il cunosc prin intermediul acestui blog: Olivia de la Biobunatati.

Dupa cum cred ca mare parte din voi stiti, Olivia s-a mutat de curand in casa noua cu showroom-ul Biobunatatilor, si daca vreti sa vedeti live o parte mare din produsele care sunt pe site, puteti sa ii faceti o vizita. Adresa e str. Claudiu nr. 22, parter, ap. 1, zona Piata Muncii, telefon 0213202068 sau 0770979501, program luni-vineri 11-19 si o sambata pe luna (in principiu a doua, dar ramane acest detaliu sa fie anuntat pe viitor mai exact) intre 10-14. Nu se ajunge greu, noi am fost deja sambata, am dat o tura pe acolo, ni s-a oferit cate un pahar de suc de mere, cum altfel decat bio, si buna dispozitie. 

Aveti mai jos, ca si teaser cateva imagini cu (bio)bunatatile din showroom:



Si cu asta ajungem la ceea ce ne intereseaza pe noi cel mai mult. Adica, 10% din orice comanda care va avea ca si cod inserat „BIBI” se vor duce exact acolo unde trebuie si unde e nevoie de ei. In contul lui Bibi. Deci, intrati pe Biobunatati, comandati ce vreti voi, introduceti in unul din pasii de finalizare (veti avea un spatiu special pregatit pentru aceasta) codul „BIBI” si 10% din valoarea totala a comenzii Dumneavoastra se va duce catre Bibi. 
 


Avem si banner special, il gasiti incepand de azi deasupra fotografiei lui Bibi din partea dreapta a blogului. Si va doresc spor la cumparaturi. Ganditi-va cata nevoie are Bibi de acesti bani, ganditi-va ca faceti o fapta buna!




Ah, si daca mergeti la showroom, si faceti comanda direct acolo, nu trebuie decat sa spuneti „Jurnal din Burtica pentru Bibi”, si cei 10% se vor redirectiona catre Bibi.


Sunt 10%! NU 5%, nu 1% sau 2%. 10 % care, incetul cu incetul pot schimba ceva. Oferta este valabila atata timp cat Bibi va avea nevoie, pana cand Bibi va strange banii necesari. Efortul financiar din partea Oliviei este pe masura, asa ca imi plec capul in fata ei si ii multumesc din inima si din suflet pentru ceea ce face. Eu personal ii raman etern indatorata. 


Deci uite ce pot face oamenii frumosi cand isi pun in cap ceva. Si totul a pornit acum vreo patru zile, pur si simplu cu o discutie. Te iubesc Olivia!