Peste fix o saptamana Jurnal din burtica implineste trei ani de existenta. Va intreb pe voi, vreti concurs, give-away sau altceva? Daca da, cu ce? Aveti la dispozitie pana vineri sa imi spuneti ce sa organizez cu aceasta ocazie.

In alta ordine de idei, sunt tare in urma cu updatarea produselor care mai trebuie urcate pe blog la vanzare pentru Bibi, am multe doamne care mi-au trimis fotografii cu lucrusoare (un inbox plin de chestii care de care mai interesante). Am fost trasa de urechi ca nu deleg, si aici fetele, celelalte zane bune ale lui Bibi au maaare dreptate, imi fac mea culpa. Plus de asta multe lucruri intamplate prin vietile noastre ne-au cam dat de furca zilele astea. Deeeeci, trag o mare gura de are in piept si ma apuc sa deleg si sa pregatesc niste posturi zdravene dedicate lui Bibi.

Lupta se duce pe mai multe fronturi, de la corespondenta zilnica, telefoane si discutii cu diverse persoane din media, la cautarea de companii care sa doneze bani sau produse, la discutii cu ceva organizatori de targuri toate sunt foarte time – consuming, ceea ce este vizibil, pe blog adicatelea este doar varful iceberg-ului, asa ca please nu va suparati pe mine daca nu raspund imediat la mailuri sau mesaje, da?

Si da, o sa deleg, Gena :) !

Nu am mai scris nimic despre copii si tare mi-ar placea sa va mai povestesc despre ei si promit ca o sa o fac. Cand? Nu stiu…

Deci, intrebarea zilei este: cum vreti sa sarbatorim trei ani de existenta a Jurnalului din Burtica???