O cheama Loredana si face cele mai yummy, traznite, interesante, placute, fine si faine sapunuri. Si este un om mare, mare, pentru ca a fost prima care a raspuns apelului nostru facut acum o luna catre mai multi mici producatori de cosmetice handmade de a dona, pe masura posibilitatilor, produse pentru campania lui Bibi. S-a mobilizat si a doua zi dimineata la prima ora a trimis coletul. 22 de sapunuri pe care noi le-am vandut la vremea respectiva ca painea calda. Dovada cea mai clara ca Loredana chiar face cele mai yummy, traznite, interesante, placute, fine si faine sapunuri.

Scriu azi despre ea, pentru ca dovedeste din nou ca este un om mare, mare si a creat un sapun special pentru Bibi. Care acum este in drum spre Mangalia, cu curierul rapid, pentru a fi ambalat in niste cutiute speciale, facute de cealalta Loredana, mama lui Bibi. Pe care le veti gasi in acest weekend la Talciocul Urban si daca ne mai raman, si la Absolutely Fabulous.

Pe Loredana o veti gasi in acest weekend la Sibiu, asa ca sibieni, va rog, dati o fuga pana in Piata Mica, in subsolul Bisericii Romano-Catolice. Iata si afisul evenimentului.

Ce sa va mai spun? Ca am in casa cel putin sase sapunuri de ale ei? Va zic doar care sunt preferatele mele:

Dreamcatcher

Hidratelo

Cleopatra

si, favoritul all time, Ame care din pacate nu mai este, iar ultimele bucati eu le-am luat :)

Deci stiti unde o gasiti pe Loredana si ale sapunuri divine, Luthelo, in acest weekend, si va mai sun ca o gasiti mereu fie pe blogul ei, fie in magazinul virtual de pe Breslo.

Si nah, ca am uitat de Sicilia. Doamne ce combinatie dementiala de citrice si busuioc! Loredana, cand mai faci?