Dragii mei, inca mai avem multe cadouri pentru Bibi. Cadouri noi si cadouri despre care am scris deja. Toate vin de la oameni cu suflet mare carora le multumim din nou. Procedura pentru achizitionare o stiti deja, scrieti un comentariu si mentionati produsul pe care il doriti si cantitatea, faceti plata in contul lui Bibi, trimiteti dovada si apoi noi va trimitem cadourile. Nu va faceti griji, chiar daca noi suntem plecati, facem in asa fel incat sa ajunga la voi in cel mai scurt timp, daca e mare nevoie de ele!



Primul cadou vine de la Canah Green Living. Este vorba de cosulete de sarbatoare cu produse organice, 100% naturale – ulei de canepa, seminte decorticate de canepa si ciocolata cu seminte de canepa – produse care pot face minuni pentru sanatate. Despre aceste produse o sa povestim mai mult in curand. Pana atunci, va invitam sa le folositi si sa aflati mai multe despre ele de aici. Multumim Oana Suciu, multumim Canah Green Leaving


Pretul unui cos este de 60 RON (transportul nu este inclus), avem disponibile 2 bucati.



Urmatoarea donatie vine din partea celor de la Biomania, care ne doneaza 4 bucati de buburuze Happy Mais.

HAPPYMAIS Buburuze contine bucati variat colorate de Happymais, din care se pot construi, functie de imaginatia si creativitatea celui mic, diverse gaze si insecte.
HappyMais este o jucarie ecologica pe baza de Mater-Bi, un material nou obtinut din amidon de porumb, complet biodegradabil. Mai multe informatii despre HappyMais puteti afla accesand acest link.


Pretul este de 30 RON/bucata


Sper ca nu ati uitat de sedinta foto, cea speciala, cu de toate incluse, care este perfecta, mai ales in perioada asta, pentru ca va va ajuta sa oferiti niste cadouri de neuitat celor dragi. Sedinta este de la Baby Fotokolor, prin marea amabilitate a Cristinei, care a facut enorm de multe lucruri pentru Bibi in ultima perioada, si careia nu stiu, dar chiar nu stiu cum sa ii multumesc. Sedinta foto pentru bebelusi

– sedinta foto la tine acasa

– dureaza 2 ore
– se fac minim 300 de fotografii
– copilul poate fi schimbat in mai multe tinute
– un calendar a4 personalizat cu pozele copilului
– un album foto tip foto carte, dimensiune A4, 34 de pagini.
– o echipa inimoasa:)

Costul pachetului 150 de euro
 
Avem si cateva imagini, mai mult decat graitoare, privind calitatea si profesionalismul celor care se ocupa de photoshoot. Eu una nu ma satur sa le privesc, chiar daca pe unele din ele le tot privesc de ceva vreme:

Si pentru ca va garantez ca fotografiile dau dependenta, mergeti si pe blogul lor sa vedeti si mai multe fotografii.

Urmatorul cadou vine de la cea care m-a facut sa plang in spital, in urma cu doi ani si sapte luni, la nasterea lui David, cand i-a traznit prin cap sa imi trimita o gramada de trandafiri si ditamai crocodilul de plus, de am plans juma de ora cu lacrimi de crocodil.

Cadoul, superb de altfel, perfect pentru copii, acum in prag de Mos Craciun, consta in doua seturi Toywatch, pentru copii.

O nebunie de ceasuri, aveti aici detalii despre ele: Toywatch.

Pretul lor este de 400 RON/bucata si avem disponibile doua seturi cu curele interschimbabile si accesorii.

Multumesc mult, mult de tot, Andreea!




Cadoul cu numarul…..n, (, vine de la o mamica, creatoarea brandului Chic Victim. Sunt superbe, credeti-ma. 
Salul este din matase cruda, neprelucrata chimic, tesuta manual si vopsita cu ceaiuri si plante, adusa din Cambodgia. Este brodata de mana (de mana Antoanetei), cu aplicatii din matase, bumbac si margele de sticla. 
Pret: 300 RON




Si nu uitati: