Craciunul a trecut, insa nu este inca timpul pierdut. Nu este inca tarziu sa trimiteti o felicitare virtuala. Sau doua, sau trei. Un gand bun, o vorba buna, pentru cineva drag, si totul cu un scop nobil.

Pe Facebook exista o aplicatie, prin intermediul careia puteti trimite felicitari virtuale. Aplicatia o gasi la aceasta adresa: http://apps.facebook.com/felicitare-craciun/

Odata cu felicitarea, puteti alege una din cele trei fundatii, in contul careia veti trimite felicitarile. Fiecare felicitare trimisa inseamna un punct pentru fundatia respectiva. La finalul anului se trage linie, si in functie de numarul total de puncte adunate, catre cele trei fundatii se vor duce niste bani prin amabilitatea Romtelecom. Cea mai votata fundatie va beneficia de o donatie de 5000 de euro, a doua clasata de 3000 de euro iar cea de a treia clasata de 2000 de euro. Nu vorbim de niste sume extraordinare, insa dupa cum ne-a dovedit campania pentru Bibi, putin cate putin conteaza mult in final.

Asa ca dragii mei, aveti de ales intre:
Asociatia Little People
Asociatia Pavel
Sos Satele Copiilor

Eu i-am ales pe cei de la Asociatia Pavel. Voi pe cine ati ales? dar mai ales cui ii trimiteti felicitari virtuale pe acest final de an? Mai aveti doua zile la dispozitie!