Arabul a venit din Palestina in Romania pentru o viata mai linistita si pentru a isi urma visul de a deveni medic specializat in urgente. A ajuns in Romania din pura intamplare, Romania a fost prima tara care i-a acceptat dosarul depus pentru studii medicale. Arabul a a invatat limba romana, a terminat facultatea de medicina, a devenit cetatean roman, s-a specializat in medicina de urgenta si apoi si-a urmat visul.
Raed Arafat a construit incet, incet SMURD, revolutionand medicina de urgenta din Romania. Ar fi foarte multe de spus, despre cum a inceput sa construiasca SMURD cumparand singur o masina de medic de urgenta si apoi apeland la bunavointa profesorului Teleanu si a clinicii acestuia pentru primirea si tratamentul bolnavilor, despre cum a adus echipamente donate de tari ca Scotia, Elvetia si Austria, echipamente pe care le-a folosit apoi la infiintarea primului centru de primiri urgenta de acest tip din Romania.

Cu tenacitatea si spiritul de „nu renunta niciodata” specifice poporului sau, Raed Arafat, ROMANUL Raed Arafat, a inceput sa ajute si sa salveze de la moarte romani asa cum nici un alt roman nu a mai facut-o pana la el. La un moment dat a adaugat orelor petrecute in ambulanta sau in elicopter si ore petrecute in birou. Atunci a crezut ca poate schimba ceva in sistemul medical din Romania (chiar a declarat acest lucru). Probabil ca a si reusit, numai ca a facut acest lucru tinand cont doar de romani si nu si de vestitul marinar ce ii conduce pe romani si de prietenii acestuia.

Marinarul si prietenii lui de guvernare, Goden Spritz si Rosie Montana l-au lasat pe Raed Arafat sa-si faca de cap atat timp cat nu i-a deranjat foarte tare. Asta a fost pana acum cateva zile, atunci cand marinarul deranjat de faptul ca Raed Arafat se impotriveste unei legi ce nu face altceva decat sa culce la pamant si putina normalitate existenta in sistemul medical romanesc, l-a atact pe Raed Arafat intr-un mod foarte direct si cu un obiectiv clar.

Marinarul probabil ca a uitat ca dl. Raed Arafat este roman prin adoptie si ca demnitatea si spiritul dansului sunt altele decat cele romanesti. Cand si-a dat seama de acest amanunt si-a asmutit stergatorii de punte si aruncatorii de rahat asupra dlui Raed Arafat (curentul, evz si cativa blogeri iubitori de trafic si de banuti primiti in plicuri cu sigla presedentiei sau de culoare portocalie). Cei ce scriu acum impotriva lui Raed Arafat sun aceeasi care se bucurau cand acesta a fost decorat de marinar. Cei ce scriu acum scriu fara sa verifice sau sa explice sursele de informare, articole cu multe cifre, informatii trunchiate si interpretate intr-un stil si limbaj pur manipulator. Cei ce scriu acum impotriva lui Raed Arafat nu raspund la intrebari pertinente legate de afirmatiile lor pentru ca nu stiu si nu vor sa faca acest lucru.

Traim intr-o tara in care totul este posibil, traim intr-o tara in care cei buni, cei ce salveaza romani de la moarte sunt huliti si goniti inapoi in tara lor sau oriunde altundeva unde nu pot deranja cursul corabiei conduse de marele marinar chior.

Si noi romanii, cei salvati de la moarte de sistemul construit de PALESTINIANUL Raed Arafat, ce facem? Iesim in strada cate 100-200 (pe cei 1500 de la Targu Mures nu ii numar ca aia sigur nu sunt romani :))), dam multe like-uri pe facebook unei campanii destul de seci lansate de A3, stingem luminile in casa, ne cumparam bilete de tren pentru Tg Mures (multumim pentru idee domnule Liviu Mihaiu) sau citim si aprobam articolele de bun simt care explica adevarata situatie ale domnului de Hillerin. Oare doar atat putem? Oare acest om, doar atat merita? Oare mai acceptam mult timp ca marinarul sa stearga podeaua corabiei cu noi, cu demnitatea noastra, cu sansa noastra la o viata normala?

UBI