De la eMAG pentru bloggeri. Nu ma pot abtine, pentru ca am fost in eMAG si imi este drag tot ce tine de eMAG, pentru ca sunt blogger, si pentru ca sunt fana Steve Jobs si Apple :)

Deci, echipa eMAG zice asa:

Cu prilejul lansării în premieră exclusivă a ediţiei în limba română a biografiei oficiale a lui Steve Jobs, oferim bloggerilor posibilitatea de a câştiga prin intermediul eMAG ProfitShare una dintre cele 100 de exemplare puse la bătaie ca premii.
Ce ai de făcut?
E foarte simplu:
  1. Scrie pe blogul tău personal un post în care să anunţi campania eMAG „Cadou biografia lui Steve Jobs la orice comandă de peste 1500 de lei”.
  2. Postul despre campania eMAG va conţine un link de tip ProfitShare către paginahttp://www.emag.ro/steve_jobs pentru a îi redirecţiona pe cei interesaţi în locul de unde pot afla mai multe despre această ofertă. Tu vei câştiga comisioane pentru toate comenzile finalizate de către ei, indiferent de categoria de produse.
  3. Dupa ce te-ai asigurat că îndeplineşti cele două condiţii de mai sus, înscrie-te în concurs postând în comentariile acestui articol un link către articolul scris de tine. În cazul în care eşti unul dintre fericiţii câştigători, te vom contacta la adresa de e-mail folosită.
Pentru a te înscrie în concurs, e necesar ca blogul tău să aibă cel puţin 3 luni vechime şi cel puţin 30 de articole publicate până la data de 27.02.2012.
Primii 100 de bloggeri, în ordine cronologică a comentariilor valide postate, care îndeplinesc  prevederile Regulamentului, câştigă garantat unul dintre cele 100 de exemplare.
Mult succes!  :)
Linkul pe care puteti intra direct este asta: eMAG Steve Jobs