Va prezint mai jos un material care ar trebui sa fie studiat de toti actualii si viitorii tati. Ce sa mai zic? Ca m-au topit cuvintele lui si ceea ce spune? Ca mai presus de asta aceleasi cuvinte si aceeasi viziune o impartaseste si omul de langa mine? Ca ma consider, putin spus norocoasa? Si ca asta este ceea ce numim noi doi „normalitatea” intr-un cuplu? Si ca asta pana la urma defineste BARBATIA cu adevarat?

Sa mai zic ca e pacat si ca ma doare cand aud in jurul meu de tati care nu numai ca nu se implica in cresterea copiilor, dar mai mult, se separa cu totul de nevasta si aleg sa isi continue viata ca si cum nimic nu s-ar fi schimbat dupa nastere? Ca aud de tati care aleg sa se culce in alta camera ca sa nu fie deranjati de copil, pentru ca deh, ei se duc a doua zi la servici si trebuie sa fie odihniti? Mi se pare gestul suprem de lasitate fata de femeia iubita, cea care ti-a purtat copilul noua luni de zile, sa o abandonezi si sa te comporti la fel ca inainte de aparitia copilului. 

It takes two to conceive, asa ca dragii mei barbati, viitori sau actuali tati, care credeti ca sunteti presus de un schimbat de scutec, de un leganat copilul juma de noapte pe piept, de o joaca sau de o baie, asumati-va si faptul ca it takes two to raise a child. Dap, ala pe care l-ati conceput…
15/03/12 Tatal in cresterea copilului from TOTUL DESPRE MAME on Vimeo.
si ii fac si eu reclama: www.ta-su.blogspot.com :) cititi-l, merita cu varf si indesat!