Dupa cum deja se stie de pe Facebook, aseara am primit premiul 1 cu felicitari la Roblogfest, pentru cel mai bun blog de parinti. Pe 2 s-a clasat Mihai Dragomirescu, aka Bob cu Urbankid.ro si pe 3 Ada Demirgian cu injoaca.ro.

Detalii despre rezultate aveti aici. Numarul mare al celor care au votat a fost o surpriza totala pentru mine, in conditiile in care recunosc ca nici nu m-am agitat foarte tare sa imi fac campanie. Intr-adevar am avut doi lideri de campanie, neoficiali, Ubi si cu Gena, si cred ca au fost foarte eficienti in a ma promova din moment ce 187 dintre voi ati trecut prin furcile caudine ale autentificarii la roblogfest pentru a ma vota. As zice cateva sute de multumesc, insa ma rezum la unul singur, care le inglobeaza pe toate. Deci, Multumesc!
Va las cu o melodie, pentru noi trei, cei care ne-am facut auzite numele aseara printre atatea alte nume mai cunoscute de bloguri/bloggeri. Dragii mei, chiar suntem campioni. 
Revin maine cu ceva detalii despre petrecere, unde m-am simtit demential de bine, insa acasa am avut parte de reversul medaliei intr-o masura similara, pentru ca Radu ne-a tinut cu scobitori la ochi pana la sase dimineata, si acum sunt cel putin spus intr-o mare ceata, atat de rau si somn si terminata sunt.
MULTUMESC!