Un material care este printre my all time favorite, refacut si readus la viata, pentru ca este bine sa stii in ce te bagi inca dinainte :)
…..Eu pot să îţi povestesc că avem zile în care ajungem la ora 12:00 sau, mai rau, chiar la ora 15:00 să ne bem cafeaua de dimineaţă (şi cafeaua asta să fie şi mic-dejunul şi prânzul nostru), şi nu pentru că am dormi prea mult, nuuu, ci pentru că, sculaţi de la şase dimineaţa, abia atunci apucăm să respirăm. Sau că sunt zile în care ne amintim undeva spre prânz ca nu am făcut încă nici pipi de când ne-am trezit.
Sau că au fost zile în care am avut trei bolnavi cu muci, febră şi “stare generală proastă” şi a trebuit să facem cinci serii de aerosoli de câte două ori pe zi, să dăm câte patru medicamente diferite de câte trei ori pe zi, să curăţăm trei nasuri de câte patru, cinci, şase ori cu aspiratorul, să luăm temperatura din trei funduri tot de cel puţin cinci ori pe zi şi să curăţăm în medie de două ori pe zi voma celui mijlociu, provocată fie de antibiotic, fie de accesele de tuse.
Sau că trebuie de două ori pe săptămână să tai unghiile de la trei perechi de mâini şi de la trei perechi de picioare, de exemplu. Sau că trebuie să faci trei ture de duş în fiecare seară. Joaca supremă. Cu cada plină şi spuma revărsându-se, de preferinţă. Sau că zilnic trebuie să jonglezi cu meniul, pentru că ce-i place unuia nu îi place celuilalt şi invers. Sau că după ce ai culcat trei copii nu mai ai putere să-i mai zici nici măcar un cuvânt persoanei iubite, atât de pregnantă e senzaţia de sfârşeală.

Restul, pe Totul despre mame, unde puteti gasiti tot articolul meu in care povestesc cum e viata cu trei. Sper sa va placa :)