Dragii mei, Andreea Ogararu, PR Directorul Asociatiei ProVita, mama a trei copii fantastici si sotia mult mai cunoscutului fotbalist roman George Ogararu organizeaza un eveniment caritabil pe data de 14 mai, Fashion for Charity. Banii care se vor strange din vanzarea lucrurilor donate vor fi directionati catre copiii care sunt in grija Asociatiei Provita, si vor fi utilizati pentru asigurarea celor necesare in anul scolar 2012-2013.

Iata si coordonatele evenimentului: luni, 14 mai, incepand cu ora 19, in cadrul restaurantului 4 Anotimpuri, Sos Nordului 7-9 in incinta bazei de tenis, BTT.

Mai multe detalii puteti afla direct de pe pagina de Facebook dedicata evenimentului, Fashion for Charity. Eu imi donez faimoasa rochie albastra, si voi mai merge cu inca cateva produse acolo, deci va astept sa veniti sa le cumparati si sa donati bani pentru copiii ce sunt in grija parintelui Tanase de la Valea Plopului.

In saptamana care vine voi mai veni si eu cu detalii, legate de produsele care vor fi scoase la vanzare/licitatie, sau legate de eveniment.

Un buzz cat mai puternic legat de eveniment nu strica. La fel, nu strica nici un share sau un RT :)