Saptamana trecuta am fost intr-o vizita mai… speciala, ca sa zic asa. La inaugurarea unei noi clinici de stomatologie :). Despre care o sa va povestesc imediat pentru ca chiar merita.

Merita pentru ca acolo aveti parte de toata gama de servicii stomatologice, de la chirurgie la ortodontie, merita pentru ca toata aparatura este de ultima generatie, merita pentru ca echipa este de exceptie siiii nu in ultimul rand merita pentru ca totul este extrem de friendly.

Dap, stiu, friendly si stomatologia nu prea se potrivesc, cel putin nu in mintea noastra… Insa, chiar as vrea sa „sparg” cateva mituri… Asta pentru ca toate discutiile care s-au purtat in vizita noastra de lucru (so to speak, ca noi de fapt ne-am distrat si ne-am jucat acolo, dar shhhht, e secret!), s-au purtat doar in jurul fricii de dentist. Si am realizat ca noi, generatia asta, 30+ suntem extrem de marcati de vizitele avute la dentist in copilarie. Da, si eu (mai ales eu) am avut o frica patologica de dentist, si as fi facut orice, numai sa nu ajung pe scaunul de tortura. Si am suportat consecintele, pentru ca evident, pacatele copilariei si adolescentei le-am platit in ultimii ani de zile

Cand mi-am invins toate fricile posibile si imposibile (eheheheeee, intre timp si stomatologia practicata in Romania a ajuns pe noi culmi, si ideea de a se „lucra pe viu”, fara anestezie a ajuns de domeniul trecutului), mi-am luat inima in dinti, si am facut tot ceea ce nu am facut la momentul potrivit. Si santier a fost in gura mea. Cativa ani de zile, pentru ca momentul apotetotic a fost reprezentat de aparatul dentar, pe care l-am purtat (cu speranta si ulterior, cu atata mandrie, ca am avut regrete cand l-am dat jos – si nu-s nebuna cand spun asta) aproape doi ani de zile si care pentru self esteemul meu a fost un adevarat breakthrough. Despre care v-am povestit, si nu o data.

Deci, mergeti la dentist dragii mei, face bine, face foarte bine, habar nu aveti cat conteaza pentru voi si pentru ceilalti un zambet perfect si luminos. Si plus, nu mai doare ca pe vremuri. Chiar nu mai doare deloc. Mai mult, daca mergeti in mod regulat, si preveniti, va fi mult mai simpla orice interventie. Mult mai simpla si …. mult mai ieftina. Si daca tot mergeti la dentist, va rog eu, mergeti la Clinica Liren pentru ca merita experienta.

Am facut si niste poze acolo, pentru ca m-am indragostit de design-ul spatiului si de lustrele din sticla de Murano…

Si o poza unuia din cei mai fideli clienti ai clinicii, care va poate povesti propria experienta legata de clinica si chiar a si facut-o la el pe blog, Chinezu.

Ah, si evident ca am o surpriza si pentru voi.

Toate persoanele care vor veni ca pacienti din partea mea vor primi in luna mai o consultatie gratuita + plan de tratament si un discount de 10% la toate lucrarile ce tin de Liren (nu de tehnician sau chirurg). Rugamintea mea este ca atunci cand faceti programarea, sa mentionati ca ati aflat de aceasta promotie de la mine de pe blog! 


Say cheese :)