Pentru voi toti, fanii Canah de pretutindeni, va ofer posibilitatea de a va arata inca o data dragostea pentru produsele Canah, in cadrul unui nou concurs. De data asta unul nitel mai complex. Dar si premiul este pe masura, insa premiul/premiile il/le anuntam ulterior. V-am pus pe jar?

Deci, complex, dar simplu de fapt :). Se da pagina de Pinterest a celor de la Canah, si anume asta. Acolo este un board care se numeste Party Ideas. Care este gol (nu e chiar gol, am pus eu cateva imagini exemplificative acolo, ca sa va faceti o idee).

Si pe care il vreau la finalul acestui concurs sa fie plin :). Vreau idei de aranjare si decorare a meselor,  idei de entree-uri, salate, chestii yummy si apetisante. Imaginile nu trebuie sa fie legate de Canah, nu trebuie sa includa produse ale Canah, va las imaginatia sa zboare cat mai departe, doar sa fie healthy food, ok? Nu doresc mai mult de 4 imagini postate de fiecare user/participant in parte.

Foto: Salata verde cu ridichi, ceapa verde, rosii, seminte de canepa si ulei de canepa (via Instagram)

La finalul campaniei, care dureaza doua saptamani, vom avea un juriu (eu si echipa Canah) care va vota cea mai originala propunere. In paralel, conditie esentiala pentru inscrierea in concurs, vreau de la voi o postare pe blog, unde sa povestiti experienta voastra cu Canah, si sa va motivati alegerea imaginilor urcate in board-ul Canah de pe Pinterest (de ce alea v-au facut cu ochiul si nu altele). Un plus mare il vor avea fotografiile voastre proprii, chiar daca sunteti libere sa urcati pe board orice fel de fotografie, luata de pe internet. Experienta voastra cu Canah poate sa contina orice fel de povestire, insa si ea va cantari in nota finala.

So, start si succes la postat!

Later Update: Eu una intampin probleme in a da acces la board tuturor, asa ca o sa va rog sa ma lasati sa va adaug eu manual, insa sa imi semnalizati asta!