Un anunt pe care il preiau as it is, pentru ca imi place la nebunie proiectul. Plus de asta, cred ca e o ocazie perfecta sa ma urc si eu pe bicicleta, dupa vreo 20 de ani. Asta daca fac rost de una :)

Dragi Bicicliste, sunteți invitate la SkirtBike București pe 26 mai, la ora 16.30, în Parcul Circului, mai exact, în capătul Aleii Circului. Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată în ținută chic, cu rochie sau fustă, tocuri sau balerini, pălărie sau eșarfă, cu flori în par sau în coș, cu claxon și bicicletă, pentru ca această promenadă să demonstreze că mersul pe bicicletă înfrumusețează.
Dragi Domni, ca și anul trecut, surprindeți-ne plăcut prin prezența voastră elegantă și galantă, iar eforturile vă vor fi apreciate.
Traseu
Defilăm pe Aleea Circului – Șos. Stefan cel Mare – Calea Dorobanților – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor, până la Herăstrău, intrarea Pescăruș (șoseaua Nordului).  Traseul este unul scurt, dar vă invităm  să rămâneți la  povești alături de noi, într-o  atmosferă încântătoare pe  pajiștea de la Roaba de Cultură, unde  partenerii noștri, GREEN REVOLUTION, vă pregătesc un concert pe cinste.
Beneficiem de escorta Poliției pe tot traseul, însă recomandările noastre sunt:
– nu depășiți banda 1 a carosabilului
– respectați indicațiile agenților de circulație
– opriți la semafor, în caz că nu este specificat contrariul
– pedalați în siguranța și confortul propriu
Ca şi anul trecut, fotografii se vor înghesui să surprindă cele mai chic bicicliste, aşa că pregăteşte-te pentru cea mai frumoasă paradă de bicicliste şi multe surprize la destinaţie!
Parteneri SkirtBike
Mulţumim sponsorilor care au ales şi în acest an să fie alături de noi – Cardinal, QmedSăuca & CoGo Go Diet!,  BiciclopBikeXcsCitycleteAqua CarpaticaPas BoutiqueNoblezzapartenerilor GREEN REVOLUTION, partenerilor media –  Bicla.roKiss FmPerfecte.ro,Hotcity.roZileșiNopți.roKite Bike și oamenilor dragi care ne susțin – Bogdan Deliu (Heavy Works Studio), Oana Befort, Maria Dermengiu, Ariel (Tribul), Daniel Vrăbioiu (fotograful SkirtBike).
Mulţumim tuturor celor care promovează mai departe această minunată idee, iată sigla SkirtBike şi comunicatul oficial al evenimentului. Ne puteţi contacta pentru orice alte informaţii.
Despre SkirtBike
SkirtBike este o continuare a proiectului VeloBello, iniţiat în anul 2009 de către Asociaţia “Bate Saua să Priceapă Iapa”.
Scopul acestui proiect este de a promova și susține ciclismul ca stil de viață sănătos și echilibrat, prin intermediul unei parade elegante pe două roți. Organizatoarele SkirtBike îşi propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea.
În general, femeile îşi cumpără bicicletă la indemul soţilor, prietenilor şi mai puţin din iniţiativă proprie, însă o dată ce sunt convinse că mersul pe bicicletă le face bine, rămân fidele acestui stil de viaţă. Tot femeile sunt cele mai bune ambasadoare şi promovează bicicleta inconştient, cu fiecare ieşire a lor in trafic. Se ştie deja că bicicleta a fost cea mai importantă invenţie care a condus la emanciparea femeilor. Hai să celebram acest lucru, să pedalăm aşa cum vrem, să ne îmbrăcăm aşa cum ne place şi să ne simţim sănătoase. Be proud to ride like a girl!