Cuvinte pe pelicula” este un proiect tare inedit. Centrul Ceh a oferit 50 de role de film, de 24 de pozitii si un citat dintr-un scriitor ceh si le-a solicitat celor care au luat filmele sa puna citatul intr-o poveste in 24 de pozitii. 24 de ore mai tarziu, cei 50 s-au reintors si au inmanat filmele. Nu se stie ce a iesit, nu sunt editate, insa diseara, incepand cu ora 18:00 vom avea ocazia sa le vedem in cadrul vernisajului „Cuvinte pe pelicula” ce va avea loc la MNAC. Trebuia sa fiu si eu printre cei 50, insa din pacate nu am mai reusit sa ajung si sper ca voi mai avea ocazia pe viitor sa ma implic si eu.

Cu toate astea, sunt si eu prezenta, printr-o fotografie (in afara concursului), realizata la Foto Union, in seara de after party la Tabara de Fotografie pentru Bloggeri, unde am avut ca si dresscode anii ’40.

Plus de asta, stiu deja ca am mai multi cunoscuti care au participat si ei, asa ca abia astept diseara sa ajung acolo si sa citesc cele 50 de povesti spuse pe pelicula. Ne vedem acolo?