Se apropie 1 iunie, iar eu am gasit cel mai frumos cadou pe care il pot face copiilor mei. Promisiunea unei lumi mai verzi, mai curate si mai frumoase. Iar pentru asta am in ajutor cea mai frumoasa echipa cu putinta: echipa Mai Mult Verde.

Initiativa lor este simpla, frumoasa si de efect. Ce trebuie sa facem? Pai ne spun chiar ei, aici:
În aprilie şi noiembrie 2011 şi, din nou, în aprilie 2012 am plantat primii copăcei din campania „Fă cadou un copăcel!”.16.000 de puieţi de stejar, frasin, paltin, tei şi păr corcoduş au fost plantaţi cu ajutorul susţinătorilor MaiMultVerde care au ales să facă un cadou unei persoane dragi şi o donaţie, în acelaşi timp. Detalii despre plantarea Pădurii Sara (numele a fost ales de unul dintre susţinătorii campaniei prin tragere la sorţi) găseşti aici, iar despre a doua serie de copăcei plantaţi la Ploieşti aici.

Acum, de 1 Iunie, îi poţi face o bucurie copilului tău dăruindu-i un copăcel care va fi plantat de voluntarii MaiMultVerde în toamna anului 2012 şi care va creşte odată cu el. Sărbătoreşti astfel nu doar bucuria de a împărtăși cu ceilalți, ci și cu pădurea, pe care o vei găsi tot acolo şi în anii următori. 

Ce oferi, de fapt? 
Un aer mai curat, pentru că fiecare copăcel plantat înseamnă reducerea cantităţii de dioxid de carbon din atmosferă.  Reabilitarea zonelor deşertificate, a celor afectate de inundatii şi alunecări de teren prin acţiuni de împădurire. Oportunităţi de voluntariat pentru mediu şi şansa de a participa la acţiuni de plantare pentru voluntarii MaiMultVerde.

Poţi oferi copaci tuturor prietenilor tăi, donând 10, 30, 50, 100 sau 150 de lei. Voluntarii MaiMultVerde vor planta câte un copac pentru fiecare 10 lei donaţi de tine. Introdu în secţiunea „Informaţii suplimentare” a formularului de comandă numele destinatarului şi adresa de e-mail şi noi îi vom trimite informaţii despre evoluţia copăcelului.


Cine, unde, când va planta copacii?

Puieţii achizitionati din donaţiile realizate în această campanie vor fi plantati de voluntarii MaiMultVerde în primăvară. Echipa MaiMultVerde te va ţine la curent cu zilele si locurile de plantare.

Poţi participa şi tu la plantare!
 

Abonează-te la e-newsletter-ul MaiMultVerde pentru a afla datele exacte şi locurile de plantare şi pentru a te înscrie ca participant la acţiune. 

Deci, cine vrea sa ofere in dar un copacel frumos copilului sau? 
PS: Cam asa va arata felicitarea pe care copilul tau o va primi in dar si care va atesta ca el are puiutul sau de copac, care va creste odata cu el. Frumos, nu-i asa?