Pachetelul de la Avon a venit la fix.

Ramasesem fara nici o picatura de gel de dus pentru copii, toate rezervele mele facute in urma cu vreo cinci luni de zile se epuizasera si nu prea stiam incotro sa o apuc. Suntem intr-o perioada (sper eu temporara) in care imi este putin peste mana sa mai cumpar gama bio cu care ii obisnuisem pe copii, asa ca eram in cautare de un produs care sa fie ok, friendly (daca nu organic, macar sa nu fie plin de parabeni, SLS-uri si alte ingrediente pe care nu le agreez), si care sa miroasa bine. Greu de gasit, credeti-ma!

Gelul de dus a fost o surpriza pentru mine, din mai multe motive. In primul si in primul rand pentru ca mirosul, unul din lucrurile care ma intereseaza cel mai mult, este fin. Nu este nici dulce, nici puternic. Este pur si simplu o placere. Si va spune una care a ajuns dupa cele trei sarcini sa nu mai suporte 90% din mirosuri si parfumuri. Iar dupa baie pielea lor a mai pastrat putin din miros, indeajuns cat sa simti doar prospetimea si parfumul de „inca bebelus”, chiar si la Chiti :).

In al doilea rand mi-a placut mult pentru ca nu e lichid. Are consistenta unui gel, este gros, deci nu va faceti griji ca sa scapa printre degete sau ca atunci cand desfaceti flaconul va curge jumate in cada. I-am spalat pe toti trei si au fost indeajuns niste cantitati decente pentru fiecare din ei.

Mi-a placut mult si da, cred ca este cea mai viabila optiune la aceasta ora, pe zona de cosmetice de bebelusi. Cu toata sinceritatea va spun asta. Si dupa ce, nasul meu a stat si a suportat toate mirosurile asa zis „delicate” de la alte branduri care se gasesc pe piata.

Ce am mai avut la testat? Servetelele. Aici, iar am o mare problema de ceva vreme, de cand am renuntat sa mai cumpar servetele bio, tot din considerente financiare. Pentru ca, in afara de un singur brand, nimic din ce gasesc in supermarketuri nu ma multumeste. Si am avut parte iar de o surpriza mai mult decat placuta, de la parfum, pana la materialul utilizat.

Iata cum, desi nu as fi crezut (pentru ca asa sunt eu mai sceptica din fire cand vine vorba de ceva nou) cei de la Avon au reusit cu un pachetel micut, sa ma convinga ca da, au o gama de bebelusi super faina, o alternativa perfecta la multe din produsele de pe piata, si mai mult sa devin clienta lor. Marturisesc ca nu am mai folosit pana acum nici un produs AVON, in afara de un ruj, pe care daca stau sa imi amintesc, tot datorita unui tester l-am cumparat :).

Ce mai am in pachetel? Pai, inca doua produse, pe care as vrea sa vi le dau voua, sa le testati si voi la randul vostru: o crema pentru fundulet si un ulei de masaj. Crema pentru fund nu cred ca am mai folosit de un secol (vorba vine) si atunci cand am folosit am mers mereu pe remedii naturiste si ulei de masaj cam tot de pe atunci nu am mai folosit (mai exact din primele saptamani de viata ale lui Raducu si de fiecare data l-am „fezandat” numai cu ulei de masline extravirgin)

Niste review-uri utile gasiti la Gena si la Ada, care deja au scris despre experientele lor si au dat detalii inclusiv legate de ingredientele folosite (Gena le-a verificat inclusiv pe cosmeticsafetydatabse si a dat verdictul ca sunt „safe”) si au pus si poze multe.

Eu va mai spun ca detalii despre gama completa gasiti la AVON pe pagina AVON Baby.

Si, astept mamicile din Bucuresti (rugaminte mare sa fiti doar din Bucuresti!) sa se inscrie printr-un comentariu aici, cu un nume si o adresa corecta de mail, in cazul in care vor sa testeze celelalte doua produse, adica uleiul de masaj si crema pentru fundulet, urmand ca la maine, la finalul zilei sa extrag numele celei la care ajunge pachetul de testat. Respectiva mamica va trebui sa il testeze, si la final, daca are blog sa povesteasca experienta ei pe blogul propriu sau daca nu, sa imi trimita un mail in care povesteste cum i s-au parut produsele iar eu il voi publica aici, intr-un guest post.

Bafta!