Pe Diana o stiu de peste trei ani de zile. Ne-am cunoscut in viata reala la vreo trei luni dupa ce ne cunoscusem virtual, datorita blogului (ea este una din „achizitiile” mele valoroase in urma blogului :)), la o cafea in centru, in una din primele zile de primavara, in 2009. O citesc mereu, i-am urmarit eforturile, si cum si-a crescut brandul. Am admirat-o si o admir enorm.  Datorita ei am facut cunostinta cu ceea ce inseamna purtarea bebelusilor, si ei trebuie sa ii multumesc pentru ca mi-am purtat baietii aproape de mine si de caldura corpului meu in unul din cele mai faine mei-tai-uri.

Diana si-a deschis dupa multe eforturi primul showroom. Si nu oricum, ci intr-o locatie calda, primitoare si prietenoasa, in care puteti gasi multe, multe lucruri faine si deosebite, dar mai ales le veti gasi si pe fetele de la Naste cum simti. Mai multe detalii aveti aici, la Diana pe blog.

Pe site-ul ei puteti gasi cam tot ce se poate gasi in materie de mijloace de purtare a bebelusilor, de la slinguri, mei-tai-uri, wrapuri tesute sau elastice, plus, bonus,  primul Marsupiu-SSC (Soft Structured Carrier) conceput si realizat in totalitate in Romania, Luna.

Ce este si mai frumos, este ca in aceasta sambata, in noul sediu, se inaugureaza si o serie de intalniri pentru mamici dar nu numai, mai altfel. Ocazie perfecta de a socializa, de a testa, de a face un pic de shopping, de a va relaxa. Ce veti testa? Pai numai si numai goodies, cosmetice naturale de la Puretouch si de la Lia, delicii pentru piele. Si multe altele, dar nu va pot dezvalui chiar tot. Come and find out :)