Intrebata fiind luni seara de catre o prietena „care a fost ultimul lucru care ti-a fost furat” am realizat ca nu mi s-a furat nimic important pana acum. Insa de pierdut am pierdut destule la viata mea. Legat de asta, nu pot spune ca sufar enorm de mult pentru lucrurile pe care le-am pierdut de-a lungul timpului. Filosofia mea este ca sunt lucruri mult mai importante in viata si ca nu este bine sa te legi de obiecte, chiar daca unele din ele au valoare sentimentala.

Totusi, trebuind sa dau un exemplu, pana la urma am spus povestea caciulitei verzi a lui Raducu, pe care am pierdut-o intr-un magazin H&M (culmea, ea fiind cumparata tot dintr-un H&M) si a ochelarilor mei RayBan Aviator, de care am fost mereu tare mandra, pe care i-am uitat undeva in Grecia, in ultima zi de plaja.

Dupa caciulita verde am bocit nitel, pentru ca Radu arata pur si simplu perfect cu ea pe cap. Dovada mai jos:
Dupa RayBan nu mai zic, ca de fapt au fost mai mult nervi si suparare pe propria mea persoana, ca am dat dovada de mare neatentie.
Dupa ce as plange cu adevarat? Daca mi-as pierde informatiile din laptop, si mai ales daca as pierde fotografiile. Am fotografii inca de prin 2003 in calculator, si, cu inima pe inima va spun ca desi au ajuns undeva pe la 50000 de bucati, imi amintesc cu exactitate unde si cand au fost facute. Mai ales la fotografiile kinderilor, imi amintesc si alte aspecte, vorbe, stari, senzatii. E ceva incredibil, e ca si cum mi-as fi stocat toate astea in fiecare imagine in parte, si vizionandu-le pur si simplu accesez si tot setul de amintiri legate de imaginea respectiva. 
Slava Domnului, de cand am Mac-ul, la capitolul asta pierdut/virusat ma simt mult mai in siguranta. Insa, pentru voi, cei care sunteti pe platformele Windows, va recomand o solutie de internet security serioasa. Si uite asa am trecut de la povesti la tehnologie, pentru ca am pentru voi ultimul antivirus lansat saptamana trecuta: Kaspersky Internet Security 2013. Eu nu am ce sa fac cu el, l-am primit cadou, si as vrea sa vi-l dau voua, mai ales daca aveti nevoie de el. E sigilat si isi asteapta un utilizator, cuminte intr-o punga. 
Are licenta pentru un an inclusa, si voi beneficiati de toata protectia datelor voastre personale si de protectia lucrurilor dragi pe care le stocati pe PC.
De la voi vreau o poveste legata de lucrurile dragi pe care le-ati pierdut, sau care v-au fost furate, si care sa ma convinga pe mine sa va dau antivirusul :) Va astept povestile, aici in comentarii,  pana vinerea viitoare. Hai ca sunt curioasa prin ce patanii ati trecut :)