Acum aproape doua saptamani m-am inscris si eu cu trei fotografii in primul concurs pe Instagram din Romania, #impreuna, organizat de Evensys si sponsorizat de Vodafone. Apai daca tot sunt maniaca cu Instagramul, macar sa fiu pana la capat.

Well, se pare ca una din ele le-a placut mult celor cinci din juriu (Cabral, Petreanu, Costin Cocioaba, Vali Petcu si Cristian Sutu) si a ajuns in „cele 20”. Ce se intampla cu cele 20? Pai vor fi pe tricourile oficiale de la Webstock si mai mult vor „beneficia” de o expozitie in Vodafone Experience Store din AFI Cotroceni. Care e fotografia? Asta:

Fotografia originala fiind asta:

Mai jos aveti si un colaj cu cele douazeci de poze castigatoare:

Nu e cine stie ce scofala, stiu, insa eu ma bucur :).

Ah, si ca mania mea sa mai creasca un pic, tocmai am aflat de la Sutu ca la jumatatea anului viitor va aparea pe piata „Za camera”. Adica aia speciala pentru Instagram. Care se va numi Social Matic si va fi in 4 versiuni, cica: de 16 si 32 Gb, cu conectivitate Wifi sau Wifi si 3G.

La un calcul simplu, jumatatea anului inseamna de ziua mea, asa ca e la fix :)

Revenind la oile noastre (adica Webstock-ul care se apropie cu pasi repezi) sunt curioasa cu cine ma mai vad la Webstock dintre voi si daca ati aflat cine sunt speakerii. Daca nu, va spun eu, ca in afara de cei deveniti „de-ai casei” la genul acesta de evenimente (dar de care nu cred ca ma voi satura vreodata), vor fi cateva nume noi, din care se detaseaza de departe Eduard Novak. Pe care abia astept sa il cunosc si sa il aud vorbind. Si, un alt nume, devenit cunoscut si recunoscut in ultimul an, Cristian Gog :). Dar Eduard Novak este de departe key-speaker-ul acestui eveniment din punctul meu de vedere.