Aceasta postare este una mai speciala. Pentru ca este vorba de donatii cu o anumita greutate, cu o mare incarcatura personala facute de oameni cu totul si cu totul speciali. Cred ca sunt printre cele mai frumoase donatii facute pana acum, desi, dintr-un anumit punct de vedere imi este imposibil sa etichetez  cu titulaturi de „mai frumoasa” sau „mai putin frumoasa”. Toate sunt facute din inima. Insa acestea, vor avea mereu amprenta celor care le-au facut.

Sabina, draga mea Sabina, iubita mea Sabina, doneaza trei fotografii printate, la pretul de 150 euro/fotografie. Le aveti aici, mai jos, sunt ravasitoare, superbe, si pline de semnificatii:

Iata si datele tehnice pentru printuri:


  • dimensiuni : 60×45 cm, 
  • Print pe photo satin folosind cerneala pigmentata Ultrachrome K3 cu Vivid Magenta la 2880 DPI
  • caserat pe Foamboard de 5mm
  • Rama aluminiu A3110/03 – negru mat




Roxana, o alta prietena draga mie,  vine cu o propunere inedita. Sotul Roxanei este artist, face niste lucruri fantastice. Din pasiune pentru pictura si dragoste pentru copiii sai a desenat peretii din dormitoare. Imaginile cu una din lucrarile sale le puteti vedea mai jos. Daca exista cineva dispus sa doneze 2000 de lei pentru cauza lui Matei, el va realiza o pictura personalizata, dupa o discutie prealabila cu persoana care va dona acesti bani.

Iata o serie de imagini cu dormitorul pictat. Sunt multe, insa sunt atat de superbe, ca nu am fost in stare sa aleg mai putine.

Am creat o pagina speciala pe blog, unde sunt adunate toate postarile din campania lui Matei de pana acum, si unde aveti toate informatiile posibile legate de acest caz.

Conturile in care puteti face plata sunt urmatoarele:

Cont ron: RO72RNCB0128066546750001
Cont euro: RO91RNCB0676066546750001

Deschise la BCR Targoviste pe numele Ioana Stancescu



Despre Matei am mai scris aici si aici. Blogul lui este acesta, si nu uitati, ca inca mai puteti cumpara si fotografiile pe care le-am postat  aici.