Dragi viitoare mamici care imi cititi blogul, am pentru una din voi o invitatie de nerefuzat. Daca sunteti insarcinate in trimestrul II, si inca nu v-ati decis unde doriti sa nasteti, atunci va invit sa veniti impreuna cu mine sa vizitati Maternitatea Medlife si sa discutati cu cei de acolo, despre nastere, nou nascuti, sa puneti intrebari, sa va povestiti si sa va impartasiti experientele.


Medlife aniverseaza 10.000 de nasteri, 10.000 de zambete, 10.000 de femei care le-au acordat increderea. Pentru ca au reusit sa aduca pe lume 10.000 de bebelusi, considera ca au ceva de spus in acest domeniu, tocmai de aceea ne-a invitat pe noi,  liderii de opinie, care avem comunitati in spate sa vorbim despre acest fenomen frumos care se numeste nastere – despre felul in care am nascut, despre asteptarile noatre in ceea ce priveste nasterea, despre posibilitati noi in ceea ce priveste nasterea – NU DOAR despre probleme, nemultumiri si posibile schimbari care se doresc in sistem. Despre lucrurile bune care se petrec in privat si care merita sustinute.


Asa ca, rapid de tot, postati un comentariu aici, daca vreti sa fim impreuna acolo, miercuri pe 14 noiembrie, incepand cu ora 17:00. Mai multe detalii aveti in invitatia de mai jos.





Deci, cu cine ma vad?