Sapunurile pe care le face Loredana de mult nu mai sunt o noutate. Imi amintesc cum la unul din Talciocurile pe care le-am organizat anul trecut pe vremea aceasta pentru Bibi, toate sapunurile Luthelo, donate de Loredana, s-au epuizat in mai putin de doua ore de la deschidere, si nu erau putine, ci cateva zeci.

Acum Loredana a dorit sa se implice si in campania lui Matei, si intr-o prima faza va daruieste doua vouchere de 75 RON bucata, pe care sa le puteti utiliza in magazinul online Luthelo. Le puteti utiliza in orice sectiune a site-ului, deoarece daca intrati acolo veti vedea ca sunt disponibile si creme, deodorante,  saruri de baie (ahhhhh! ce nebunie este acolo!) si multe, multe altele.

Avertisment! Ca e bine sa stiti dinainte :) Odata intrati in Luthelo nu veti mai iesi prea repede.

Eu imi voi lua revansa, pentru ca nu am mai apucat sa imi cumpar sapunurile mele preferate, epuizate fiind toate stocurile, si acum imi voi comanda cantitati serioase, sa nu cumva sa mai raman fara ele.

Sicilia

Midori

Deci, doua vouchere, a cate 75 RON fiecare, faceti plata in contul Ioanei, mamei lui Matei si dupa confirmarea platii veti primi voucherul, cu ajutorul caruia va veti putea lafai in voie in magazin la Luthelo. Spor la cumparaturi!

Conturile in care puteti face plata sunt urmatoarele:

Cont ron: RO72RNCB0128066546750001
Cont euro: RO91RNCB0676066546750001

Deschise la BCR Targoviste pe numele Ioana Stancescu

Despre Matei am mai scris aici si aici. Blogul lui este acesta, si nu uitati, ca inca mai puteti beneficia de o parte din donatiile facute de oameni inimosi pe care le-am postat  aici.