Ieri, intr-o companie selecta, de super mame si super bloggerite, am stat la povesti cu cei de la Medlife. „Motivul” intalnirii noastre a fost unul tare induiosator, si anume aniversarea a 10000 de bebelusi nascuti cu bine in Maternitatea Medlife. Este mare lucru, ceea ce au realizat ei, faptul ca au fost deschizatori de drumuri in aceasta privinta si pentru asta tin in mod special sa ii felicit.

Am stat la discutii cu Aurel Ionel, care este sufletul Maternitatii Eva din Brasov, si pe care l-as asculta vorbind ore in sir. Dupa el cum insusi a recunoscut este indragostit de actul nasterii naturale si asta se poate vedea pe fata sa atunci cand vorbeste despre nastere si se poate simti in fiecare cuvant pe care il rosteste. Mi-as dori sa fie cat mai multi doctori ca Aurel Ionel si o spun cu toata convingerea.

Discutiile au fost animate, ni s-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am pus, a fost foarte interesant, cu atat mai mult cu cat in sala am fost destul de multe bloggerite, fiecare cu propriile experiente legate de sarcina, nastere, dar mai ales cu propriile convingeri pe acest subiect. Grupul extrem de eterogen a oferit poate cea mai vie si mai interactiva sesiune de discutii la care am participat pana acum, si meritul este al fetelor de la White PR si al Anei Nicolescu, Mamica Urbana, care a stiut cum sa ne adune :).

Bila neagra, singura bila neagra din punctul meu de vedere a fost Roxana Voloseniuc. Care a fost invitata atat in calitate de redactor sef al Elle, cat si in calitate de mama si persoana care a nascut la Medlife. Pe Roxana Voloseniuc o urmaresc si o admir de vreo 15 ani, cel putin (cred ca mai mult daca stau sa sap mai bine prin amintiri). Mai ales de cand este redactor sef la Elle (care intre noi fie vorba a ramas singura revista glossy de calitate si asta i se datoreaza intr-o foarte mare masura) admiratia mea a fost si mai mare. Aseara a fost o mare dezamagire. Pentu ca in afara de faptul ca toata mimica ei a aratat ca nu se simte confortabil acolo si ca percepe ca o obligatie prezenta ei acolo, asta s-a vazut si in cuvintele ei, care nu au fost deloc convingatoare. O poveste amestecata, cu o cezariana, cu interdictie la alaptare, raspunsuri seci.

Totul culminat cu plecarea ei in mijlocul discutiilor, catre, un eveniment poate mult mai agreabil, ca sa fie mai clar pentru toata lumea, ca nah, nu stie tot poporul ca la H&M in Baneasa, in grup restrans si exclusivist era preview-ul colectiei Maison Martin Margiela pentru H&M.

Da, Roxana (scuze daca imi permit sa te tutuiesc), m-as fi asteptat sa stai macar pana la finalul discutiei, sa socializezi doua trei minute cu noi, bloggeritele de pe nisa de parenting. De amorul artei. Sau macar daca nu si nu, sa arati un piculet mai mult entuziasm pe perioada in care te-ai aflat in fata noastra.

Altfel, felicitari Medlife pentru eveniment, felicitari pentru cei 10.000 de bebelusi fericiti care au venit pe lume in Maternitatile Medlife, va doresc mult mai multi decat 10.000, si va voi sustine ori de cate ori va fi cazul, mai ales ca suntem unii dintre cei mai multumiti clienti ai sectiei de Pediatrie, ai domnului doctor Giosanu, mai exact.

PS: Le multumesc sponsorilor Intersport (http://www.intersport.ro/ro) si Poarta-ma (http://www.poarta-ma.ro/) pentru cadouri, precum si lui Daisy (http://www.learnwithmusic.ro/) care i-a inCANTAT cu melodii jucause pe cei mici si antrenorului de inot Paul, de la piscina MedLife. 


Da, envy me, please, caci am primit o nebunie de jambiere de la Diana :) Yuppy!