Stiu ca teoretic ar trebui sa fim buni si darnici in fiecare zi a anului, insa cumva, lucrurile nu se potrivesc mereu. Cu toate astea, perioada Sarbatorilor chiar este un prilej sa ne luam revansa si sa recuperam. Asa ca, daca vreti sa faceti o fapta buna, un gest frumos si nu stiti inca cui, va pot da eu cateva sugestii:

In primul rand este Matei. La Matei urgenta este ca operatia este in ianuarie, si pana atunci trebuie sa stranga banii pentru ea. Pentru care, noi o mana de femei organizam cateva evenimente:

Primul eveniment, nu este organizat de noi, insa vom avea un stand acolo, oferit prin amabilitatea organizatorilor. Este vorba de Bazarul de Iarna de la Gradinita Waldorf Cristophori. Va astept acolo, pentru ca adunam ce e mai bun, mai sanatos, mai frumos si poate si mai util, de pe la oamenii care fac handmade.

Al doilea eveniment, este Talciocul Urban de Iarna. Care va fi in zi de sarbatoare nationala, sambata, pe 1 decembrie. Si aici o sa va rog mult, mult de tot, daca sunteti plecati, macar sa il promovati cat puteti voi de mult. Adica mult, mult.

Vom fi acolo incepand cu ora 11:00, si pregatiti-va portofelele, ca venim cu decoratiuni multe pentru Craciun, cadouri pentru cei mici, hainute de super calitate, in fine, nu ma mai lungesc, cine stie cunoaste, cine nu, sa faca bine si sa vina sa ne viziteze. Va asteptam pe toti cu ceaiuri calde, si multe bunataturi gustoase.

Si, pana atunci, tot o mana de femei inimoase din Antena, ale caror fapte bune eu una le-am pierdut sirul de mult, s-au mobilizat si de aceasta data sa faca 150 de pachete de Mos Niculae, pentru copiii suferinzi de cancer de la Spitalul de Oncologie Fundeni.

Au o lista, variantele cele mai ok sunt fie sa donati o suma de bani, fie, daca vreti sa cumparati voi, sa consultati lista. Detalii mai multe gasiti la Nicoleta Tintea pe blog, si la Maria Coman. Acolo aveti si info apropos de cum puteti ajuta in cel mai eficient mod, astfel incat sa le usurati si lor cat de cat misiunea, pentru ca logistica a 150 de pachete impresionante ca si dimensiuni este mare, va spun din proprie experienta.

Cam atat momentan. Nu stiu daca ceea ce va cer este mult, poate unii dintre voi sunteti agasati de toate aceste mesaje ale mele, imi asum si asta, insa credeti-ma, si asta vine tot din proprie experienta, sentimentul pe care il ai cand ajuti pe cineva este fenomenal.

Va multumesc. Oricat de insignifianta ar fi implicarea voastra. Si un share conteaza. Orice gest, oricat de mic conteaza. Nu uitati asta.