Cum a fost la poveste cu ingeri? Haos :) Dar un haos atat de frumos, incat nici acum nu mi-am revenit complet. Am avut de la bebelusi de 3 luni la adolescenti de 14-15 ani.

Am cunoscut niste oameni minunati de la Asociatia ROI, care au fost mereu cu zambetul pe buze, si nu au dat nici un semn de oboseala, nici o secunda.

Am cunoscut cateva din fetele de la Dacia Plant, care au avut si ele resurse inepuizabile, povestindu-le parintilor despre produse, plante, daci, filosofia dupa care se ghideaza si multe altele.

S-au spus povesti, s-a dansat, s-a alergat, s-a desenat, s-au scris biletele, s-au baut ceaiuri si s-au facut fotografii peste fotografii.

Mamicile au avut parte de niste sedinte de coaching cu Oana Popa, o femeie minunata, cu care am facut eu insami o mini sedinta de coaching, ad-hoc, pe finalul zilei de ieri cand lucrurile s-au mai linistit, si care mi-a oferit o stare de bine si o senzatie de liniste incredibile. Despre Oana o sa va mai povestesc, cu alta ocazie, pentru ca merita.

Dar mai ales, am avut doi fotografi care au fotografiat cu rabdare si zambetul pe buze, si au reusit sa scoata cele mai frumoase cadre.

Copiii au avut atelierele, in care s-au simtit extraordinar, si au mai avut Copacul Dorintelor unde fiecare, pe masura posibilitatilor si-a scris ce isi doreste mai mult si mai multe. Ce a iesit puteti vedea in pozele de mai jos :)

Si Instagramul propriu, ca nu m-am putut abtine :)

Si Rebecca mea. Observati modul de adresare… Care nu este cu „imi doresc” :)))

Ne-am tras si noi in poza dupa cum ati vazut pe Facebook, printre picaturi si in zile diferite. Ieri am reusit sa le adun pe toate si sa le si printam. yey!

 Chiti a iesit asa cum e. Joviala, pusa pe sotii.

 David a iesit si el exact asa cum este el, linistit, luminos si dulce

Radu initial nu a vrut sa se dea jos de la mine din brate, insa a iesit una din cele mai superbe fotografii facute mie vreodata, de care m-am indragostit.

Dupa care, am reusit pret de o clipa sa il pun si sa fug din cadru. Evident, mana ii este intinsa spre mine :)

Restul pozelor le puteti vedea pe pagina Foto Union, unde e un album creat special pentru eveniment, care face furori.

Ma bucur ca v-am revazut pe multe din voi, chiar daca am fost pe fuga, printre picaturi, si multe intreruperi. Doua vorbe si mi-au folosit pe post de baterii vreme indelungata. Multumesc: Adela (si pentru invitatia primita!), Ada, Anca cu care as fi vruuuut sa stau mai mult, si iar nu mi-a iesit , Sabina (I wish I could see you more often!), Joe (surpriza cea mai placuta a zilei de duminica!), Monica (fetele tale au facut furori!), Dana si Bob (iertati-ma ca nu am stat mai mult cu voi!), Delia, Raluca – mamele celor mai haiosi baieti, Andreea (si crede-ma ca s-au indragostit toti de baietii tai!), Ana (Babymanager) si bebelina ei creola, Olandeza si blonzii ei superbi, Gena care nu vrea sa admita ca fii-sa este bucatica rupta din ea (sic!), cealalta Ana care are una din cele mai faine fotografii cu fata ei, Laura si Eliza, care a uitat-o pe Angelina Ballerina, motiv de jale mare, insa am recuperat-o eu, Oana Duma, care mi-a adus felicitari facute de ea sa le vand pentru Matei, Andreea Ogararu care a venit special sa imi aduca niste carti tot pentru Matei, Loredana mea de la Luthelo, pe care am reusit in sfarsit sa o cunosc si tare, tare ma bucur! si or mai fi multe pe care am uitat sa le mentionez, insa m-am bucurat la fiecare la fel de mult…

Sunt o norocoasa.